Nagyszerű film, humoros, szórakoztató, az operatőri munka csillagos ötös és érdekes történet: i love it,
Picit sok Was Anderson, de ettől függetlenül nagyon igényes, jól megkoreografált film remek színészekkel. Csak ajánlani tudom.
Lenyűgöző film! A szereplők fantasztikusak, a poénok ütnek, és nem szokványosak, igazi ritka gyöngyszem a film ilyen szempontból (is)!
Ralph Fiennes, Jeff Goldblum és gyönyörűbbnél, gyönyörűbb helyszínek, bútorok, épület. A történet érdekes számomra és voltak részek, amik megmosolyogtattak :)
Teljesen egyedi képi világot hozott létre a rendező, a történet, a színészek, a jelmezek mind mind igazán élvezetes 100 percért kiált.
Wes Andersonnak nagyon egyedi stílusa van, minden filmjén felismerhető a keze nyoma, ennél a filmnél sincs másképp. Nagyon rendben van ez a film, igazi sztárparádénak lehetünk szemtanúi.
Egyáltalán nem túlzok, amikor azt mondom, hogy ez volt a legjobb film, amit az idén láttam. Pörgős, ötletes és vicces. Wes Anderson már eddig is bizonyított, most viszont sikerült meghaladnia önmagát is. A film időről időre képes megújulni, a képi vi... Több
Nagyon tetszett a film mindenkinek ajánlom,szórakozató,vicces. A végét kicsit elhamarkodottnak találtam, vártam mi jön még...hát a stáblista.
Ha nincs egy jó barátom, szintén fanatikus filmrajongó meg sem nézem és nagyon sajnáltam volna. Ralph Fiennes nincs a kedvenceim között. Az Angol betegben kifejezetten idegesített bár a Schindler listájában ezt egy kicsit helyrehozta. A film maga egy... Több
A felgyorsított képsorok -vágások- egy meghatározó stílust adnak, az amúgy sem elhanyagolható történetnek.