Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A halott túlélő (2009)

After.Life
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Christina Ricci

Videók (2)

 
tibi   2020. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Ilyen rossz filmet rég láttam.

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Nekem tetszett. elég elborult a film nem is értem a rendezőt hogy igazából mi volt a lényeg. Szóval, érdekesnek mutatkozott nem nagyon tudom hova tenni. nem horrofilm az biztos inkább pszichothriller. Hol ki akartam kapcsolni, aztán meg újra magába szívott a sztori

 
TribeBubu   2017. 02. 04.

0

Izgalmas és érdekes film, csak sajnos homályos maradt a sztori, nem kapja meg a néző a választ, amire az elejétől fogva vágyik. Spoiler nélkül elég nehéz beszélni erről a hibáról. Azonban a színészek nagyon jók és a rendezés is szép.

 
Gigi   2016. 12. 29.

0

Elvileg ez egy horrorfilm, viszont mivel Liam Neeson a főszereplő, ezért gondoltam, tuti nem lesz véres, inkább pszichotrillerszerű valami. Nem olvastam előtte semmit a filmről, csak mivel szeretem a főszereplőt, gondoltam, hogy rossz nem lehet. Visz... több»

 
Syracuse   2015. 05. 29.

0

Nem mondanám horrornak, inkább misztikus dráma, egy kis pszichothriller beütéssel. Az ötlet viszont - nekem legalább is - új, hogy a halott szellemének a történetét követjük végig, ahogy lassan megbékél a sorsával. A színészek is jól teljesítenek, így jár a 3 pont.

 
moov18   2016. 02. 26.

0

Elég érdekes volt a film, főleg az alapkoncepció. A film előrehaladásával felvetődik az emberben a kérdés: miként keltheti egy ember másik embertársában azt az érzetet, hogy meghalt. Feketén-fehéren látjuk, ahogy főhősünk beleheli a tükröt, az agya i... több»

 
kristoftoth21   2019. 01. 22.

0
Alulértékelt, egyedi, különleges, elgondolkodtató

Kifjezetten érdekes, elgondolkodtató film, amit többféleképpen is lehet értelmezni. Filozófiai kérdéseket vet fel az életről, annak értelméről, a halálról és annak folyamatáról és elfogadásáról. Nem kifejezetten horrorfilm, hanem inkább pszichothrill... teljes kritika»

A film összbevétele 3 606 395 dollár volt (imdb.com).

 

Christina Ricci, Kate Bosworth-t váltotta Anna szerepében.

(dulkap)
 

Alfred Molina volt az eredeti választás Eliot szerepére, de végül őt Liam Neeson váltotta.

(dulkap)
 

A filmet 25 napig forgatták New York-ban.

(dulkap)