Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Christina Ricci
 
kristoftoth21   2019. 01. 22.

legújabb vélemény

Alulértékelt, egyedi, különleges, elgondolkodtató

Kifjezetten érdekes, elgondolkodtató film, amit többféleképpen is lehet értelmezni. Filozófiai kérdéseket vet fel az életről, annak értelméről, a halálról és annak folyamatáról és elfogadásáról. Nem kifejezetten horrorfilm, hanem inkább pszichothriller. Eléggé elborult egy történet, mint ahogy egyesek írják. Nem az a tipikus kiszámítható film. Első megtekintésre lehet marad jó pár kérdőjel de pont ezért is mélyen elgondolkodtató. Két módon lehet értelmezni, egyrészt bemutathatja magát a meghalás folyamatát a távozó lélek szemszögéből és a temetkezési vállalkozót tekinthetjük egy mágikus személynek aki kapcsolatban áll a távozó lelkekkel és segíti a megbékélésüket. De nagyon sok indok miatt i... több»

 
Gigi   2016. 12. 29.

Elvileg ez egy horrorfilm, viszont mivel Liam Neeson a főszereplő, ezért gondoltam, tuti nem lesz véres, inkább pszichotrillerszerű valami. Nem olvastam előtte semmit a filmről, csak mivel szeretem a főszereplőt, gondoltam, hogy rossz nem lehet. Viszont ez egy olyan szinten sötét, lehúzós és lebegős film, amire nem számítottam volna. Egyébként nem tudom, voltatok-e már úgy filmmel, hogy legalább annyira taszít, mint amennyire vonz, és bár végig nem tudod hova tenni, és kezded benne utálni egyik kedvenc színészedet, mégsem kapcsolod ki. Aztán mikor vége, akkor meg nézel ki a fejedből, hogy akkor most mi van?! A rendező tuti nem volt tiszta, amikor ezt a filmet leforgatta, a színészek meg nem vették észre, hogy beszámíthatatlanra csapatta az agyát, és csak úgy brahiból eljátszották ezeket az abszurd szerepeket. Gyanítom, hogy azóta ők is néha a semmibe bámulva merengenek, és próbálják valahogy felidézni, mit is műveltek valójában, természetesen sikertelenül. SPOILER Ja, a történetről is valamit: Liam egy temetkezési vállalkozót alakít benne, meg van egy fura csajszi fura pasijával a még furább, sötétebb és üresebb életükben, míg egyszercsak a csaj meghal. Vagy mégsem? Vagy mégis? Vagy mégsem? Hát, kb erről szól a film. Részleteket nem árulok el, hátha valaki mégis szeretné megnézni.


 
TribeBubu   2017. 02. 04.

Izgalmas és érdekes film, csak sajnos homályos maradt a sztori, nem kapja meg a néző a választ, amire az elejétől fogva vágyik. Spoiler nélkül elég nehéz beszélni erről a hibáról. Azonban a színészek nagyon jók és a rendezés is szép.

 
Syracuse   2015. 05. 29.

Nem mondanám horrornak, inkább misztikus dráma, egy kis pszichothriller beütéssel. Az ötlet viszont - nekem legalább is - új, hogy a halott szellemének a történetét követjük végig, ahogy lassan megbékél a sorsával. A színészek is jól teljesítenek, így jár a 3 pont.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Nekem tetszett. elég elborult a film nem is értem a rendezőt hogy igazából mi volt a lényeg. Szóval, érdekesnek mutatkozott nem nagyon tudom hova tenni. nem horrofilm az biztos inkább pszichothriller. Hol ki akartam kapcsolni, aztán meg újra magába szívott a sztori

 
Remélem, a jövőben azért kap még esélyt a rendezőnő, és láthatunk tőle még egy-két ilyen szokatlan és különleges filmet. 8/10 több»

A film összbevétele 3 606 395 dollár volt (imdb.com).

 

Christina Ricci, Kate Bosworth-t váltotta Anna szerepében.

(dulkap)
 

Alfred Molina volt az eredeti választás Eliot szerepére, de végül őt Liam Neeson váltotta.

(dulkap)
 

A filmet 25 napig forgatták New York-ban.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.