Profi , klasszikus gengszterfilm, nem véletlenül a legismertebb. Tökéletesen illik a zene is a filmhez és nagyon profik a színészek. Megfogó, érdekes történet, minden perce izgalmas.
Igazi klasszikus film ahol a színészek nagyon jól alakítanak. Mindenkinek egyszer az életben látnia kell! Nincsenek üresjáratok és sablonok. Izgalmas és érdekfeszítő! Nagyszerű miliő, színészi játék!
Megrázó, kemény film... A film hosszúsága ellenére nem unalmas. Megható film. Ajánlom mindenkinek. Ez a film egyszerűen zseniális. Színészi teljesítmény alapján is tökéletes.
em tudnék azonosulni a maffiózókkal, mert erősen vegyes érzelmek fognak el a tetteiket látva. Ezért nem gondolom, hogy ez valamiféle gengszterromantika vagy a bűnözők istenítése lenne. Ennél sokkal többnek gondolom a sorozatot. Minden részletre érdem... Több
Szerintem nincs olyan, aki ne látta volna már ezt a filmet, örök klasszikus. Egyik kedvencem. Aki még nem látta nézze meg mindenképp.
A filmtörténet egyik olyan alkotásáról van szó, amely teljes mértékben makulátlan, tökéletesen kikezdhetetlen. Mindenkinek, aki szereti a filmeket illik legalább egyszer megnéznie az életében.
Klasszikus alapfilm. Legjobb maffiafilm, nálam kedvenc. Sajátos hangulatú, kemény, egyedi film. Mindenkinek látnia kell.
Nem mondanám, hogy az én stílusom lett volna a film, amit ez képviselt és mégis el tudta érni könnyedén, hogy kedvelhessem. Ez pedig elég ritka ilyen esetben. Öröm volt végig nézni.
Alap hogy mindenki egyszer lássa a Keresztapát, igazi klasszikus, 73 óta nem készült jobb krimi dráma. Zseniális a történet, a karakterek, a dramaturgia és minden ami igazi klasszikushoz kell.
Klasszikus alap maffiafilm. Végig fenntartja az érdeklődést, érdekes, izgalmas. Van egy egyedi hangulata a filmnek, egyáltalán nem sablonos. A szereplők profik, nagyon hiteles alakítás.
Örök kedvenc, egy mestermű! Kiválóan visszaadja a kor hangulatát, légkörét. Lassan bontakoznak ki a cselekmények és hosszúra is sikeredett, de mégis valamiért magával rántja a nézőt és leköti a figyelmét!
Nem véletlenül a világ legismertebb maffia filmje. Utánozhatatlan hangulatú, időtálló, klasszikus film, ami többszöri nézésre is leköti a nézőt. Nagyon izgalmas.