A film egyes párbeszédeit még ma is egészen biztosan szóról szóra képes lennék visszamondani, olyan sokszor láttam ezt a vígjátékot. Jim Carrey egyik legjobb filmje.
Ezt a filmet mindenkinek látnia kell, szuper! Jim Carrey itt is hozza a formáját mint minden más filmben, ami tőle megszokott. Megunhatatlan az egyszer biztos.
Hát ez egy haláli jó film, a történet ott van ami azért akkoriban eléggé kirívó volt. Újszerű és eredeti volt. Gyerekkoromban nagyon szerettem azt a deviáns énjét Jim Carrey-nek amikor felveszi a maszkot.
Jim Carrey kultikus vígjátéka mindenki számára kötelező, aki szereti a vígjátékot. A főszereplőre nem is lehetett volna jobb színészt találni. Érdekesség hogy ez Cameron Diaz első szerepe. Szórakoztató
Egy időben, gyerekként olyan sokszor megnéztem a filmet, hogy már kívülről tudtam minden egyes mondatát. De emlékszem, nemcsak én voltam így vele, hanem az osztálytársaim is az általánosban. Jim Carrey volt a legjobb választás a szerepre.
A kilencvenes években készült Jim Carrey filmeket elég nehéz külön-külön szemmel nézni, ugyanis nagyjából annyi különbség van bennük, hogy a színész milyen ruhában van. Bevállalta ezt a hollywoodi szerepet, és azóta sem találtak nála jobbat. A baj cs... Több
Hihetetlen szórakoztató film. Jim Carrey 1994-ben 3 örök életű filmet csinált,amelyek közül ez az egyik. Mondhatni az egyik legkülönlegesebb is,hiszen úgy nyújt kiváló élményt,hogy nem Kerekes József szinkronizálja a főszereplőt. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Jim Carrey az Jim Carrey, A maszk pedig ráadásul karrierjének csúcspontján készült, amikor épp maxira állította a higanyarcúság potméterét, és addig nyújtotta az idiotizmust, ameddig csak lehetett. A maszk egy tökéletes, szórakoztató, minden mély mon... Több
Hasonló szintü a film, mint az Ace Ventura filmek..itt kicsit azért mégpoénosabb a dolog..szuper egy film..sokszor megnéztem már..volt hogy a szöveget megjegyezve a filmböl idéztem az utcán vagy a suliba..vicces volt
Meg sem tudom számolni hányszor láttam már...Számomra Jim Carry volt és lesz az igazi Maszk.Mindig jókat nevetek...bár utoljára mintha más lett volna a szinkronhangja,ezt rontott az élményen picit