Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

James Cameron viz alatti dramaja/scifije/misztikuma egeszen elkepeszto trukkokkel es a premium szineszi gardanak koszonheto premium alakitasokkal. Ed Harris elete szerepeben tundokol minden percben, Michael Biehn pedig szerintem sajat magat is meglepte, h mennyire jo negativ karakterkent is. A mufaj kedveloinek kotelezo darab, de barmi masnak is kivalo szorakozas, meg akkor is ha lassan 30 eves film lesz...

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Nagyon gyenge történet, középszerű szereplőkkel. Sok jelenet elég zagyvára sikeredett. A zenéje viszont elég jó.


 
sabnock666   2019. 08. 31.

James Cameron beletrafált ebbe a víz alatti sci-fi-be.A szereplőgárda nagyon jó,és külön kiemelném Ed Harrist,aki egyik legjobb alakítását hozza a Sziklán kívül. Michael Biehn jól hozza a rossz karaktert,kissé furcsa bajusszal. Jó mozi!

 
Gyalog őrmester   2018. 04. 04.

Remek kis sci-fi egy remek rendezőtöl, izgalmas a sztori és a forgatókönyv, látványos a film. Ajánlom.

 
Deku   2017. 10. 14.

Ez a film a történetét tekintve nem a legerősebb viszont annak ellenére, hogy ez a pontja nem fogott meg mégis egyfajta szórakozást tudott biztosítani. Azért ha lehet ezeket a műveket mellőzném

A film összbevétele 90 000 098 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Az egyik víz alatti jelenet forgatása közben Ed Harris kis híján megfulladt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Gyakran szólítják egymást vezetéknevükön és/vagy rangjukon a katonák ebben a filmben. A valóságban azonban biztonsági okok miatt ez nem így van.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.