Nagyon bírtam ezt a sorozatot, sajnáltam, hogy vége lett, bár már korábban beáldoztak neki. Már nem voltak annyira izgalmasak az egyes részek az utóbbi időkben.
Örülök, hogy már vége lesz. Az utolsó évadok kicsit unalmasak voltak így is elég sok bőr lett lehúzva róla. Az elején izgalmasak voltak és sok-sok újdonság volt a sorozatban, de ez szépen lassan lekopott.
Hangulatos film. Szerethető szereplőkkel. A végét iszonyatosan összecsapták, és picit bosszús is voltam miatta. Ahogyan írták, az első évadok voltak igazán jók, a többi csak árnyéka volt már.
A jobb fajta nyomozós sorozatok közé tartozik. A történetek általában elég érdekesek és jól is vannak megcsinálva. Most az új évadban már nincs néhány kiemelt szerepet betöltő mellékszereplő, nem tudom őket miért írták ki a sorozatból.
Hasonló sorozatok
Nekem sikerült megkedvelnem a karaktereket, az egyes ügyek is tetszettek benne, és a főgonosz utáni hajsza is, szerintem ezek arányát nagyon jól eltalálták. Valóban túlhúzták a sorozatot, és mikor ez történik elég nehéz jól lezárni a sztorit, mert mi... Több
Szép volt, jó volt, vége lett. Szerintem pont a legjobbkor hagyták abba, mert már kezdett elfogyni a szufla.
Nagyon jó az egész sorozat alapötlete. Az első két évad a legjobb sorozat amit valaha láttam, de mára sajnos már csak folyamtosan egymás után ugyan azokat a kártyákat játszák ki. Lisbonet nagyon szeretem és allig vártam már hogy Jane-el összejöjjön.
Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.
Remek sorozat! Nagyszerűen indul és tartja is a színvonalat elég sokáig. A karaktereket imádom benne! Viszont néhány évad után kifárad a történet és jól tették, hogy lezárták. A Red John "ügy" pedig nagyon furcsán lett "megoldva"...