Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A messzi dél vadjai (2012)

Beasts of the Southern Wild
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
kounicakhaha   2018. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon tetszett a film, megható volt, különösen a főszereplő kisgyerek alakítása miatt, ami egészen páratlan, nem is tudom, hogy az utóbbi időben láttam-e már ilyet gyerekszínésztől. De a film egész üzenete is nagyon helyénvaló és lényeges, amiért szerintem érdemes megnézni, sokat lehet belőle okulni.

 
diumiu   2017. 12. 29.

0

Teljesen véletlenül kerültem kapcsolatba ezzel a filmmel, de nagyon örülök, hogy láthattam. Nem egy megszokott filmről van szó, igazán különleges a történet. A főszereplő kislány alakítása pedig kiemelendő, fantasztikus.

 
Milanman   2016. 02. 11.

0

Az utóbbi évtized egyik legbűbájosabb gyerekszínészével a fedélzeten, egy igazi gyöngyszem...mágikus, csodás mestermű.

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Nagyon szép fényképezésű történet , a kis színésznő nagyon megkapóan játszik, igazán megható és elgondolkodtató részekkel van teli, leginkább az előnye az az egyedisége, nem tudnám azt mondani rá, hogy "ez olyan, mint ez meg az a film".

 
juliS   2015. 05. 31.

0

A filmet nagyon jó szándékúnak találom, de szerintem kicsit szájbarágósra sikerült. Kicsit olyan lett, mint egy olyan nagyon mélynek ígérkező dokumentumfilm, aminek aztán sok-sok tényfeltárás és emberi sorsok bemutatása után az a hatalmas bölcsesség ... több»

A film összbevétele 21 080 058 dollár volt (imdb.com).

 

Dwight Henry egy pékség tulajdonosa volt, ami azzal a hellyel szemben működött, ahol a meghallgatásokat tartotta. Zeitlin szórólapokat tett ki a meghallgatásról a pékségben, és végül meghívta Henryt is felolvasni. Hamarosan azonban Henry péksége átköltözött egy nagyobb helyre, így Zeitlin nem tudta elmondani neki, hogy visszahívták, mert tetszett nekik az alakítása. Mikor végül sikerült megtalálniuk az új pékséget, Henry először visszautasította a szerepet, mert el volt foglalva az új üzlettel. Ezért végül az egész stáb egyszerre felvonult nála, és közösen megkérték, hogy legyen benne a filmben.

(kázsé)
 

A film költségeit a New York-i nonprofit szervezet, a Cinereach fedezte.

(kázsé)
 

A halászós jelenet forgatása közben az egyik stábtag majdnem megfulladt.

(kázsé)
 

A kilenc éves Quvenzhané Wallis a legfiatalabb Oscar-díjra jelölt színész lett.

(kázsé)
 

A rendező, nagy szerepet tulajdonít a film elkészítésében a főszereplő, Quvenzhané Wallis anyukájának, aki végig jelen volt a forgatáson, és tanácsokkal látta el nem csak a gyerekét, de a rendezőt is.

(kázsé)