A parazita

The Puppet Masters

Cikkek

2025.08.03 Leslie77

Klasszikus sci-fi inváziós történet, amelyben rájaszerű földönkívüliek szállják meg az embereket és irányítják az elméjüket, így gyorsan fenyegetik az egész emberiséget. A film stílusa sötéten feszült, helyenként paranoiás hangulatú, a vizuális megva... Több

Valahogy nem értettem a lényegi mondanivalót. Sajnos a képi világa is nagyon mesterkélt, néha olyan tévéfilm-szerű az egész. Donald Sutherland messze a legjobb az egész filmben. Sajnos nagyon középszerű film, simán kihagyható.

2024.07.09 Kóborló

Átveszik az uralmat a tested felett

Mindig is kedveltem az idegen inváziós filmeket, de az 1994-ben Stuart Orme rendezésében készült The Puppet Masters (amit idehaza érdekes módon A parazita címen mutattak be 1995-ben a hazai mozikban) című produkcióhoz, mindeddig nem volt szerencsém. ... Teljes kritika

2022.09.05 JRD

Egy film a sci-fik világából. Emlékszem, hogy anno moziban nézve fogadtunk, hogy ki lesz a hunyó. Egy 1994-es film, mely érdekes és a maga nemében félelmetes is. De kinek milyen az ízlése. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Zseniális

Igenis ez egy jó film, hiába is fanyalog itt ez a pár önjelölt esztéta.

2025.01.03 btpro

Bennem van a hiba! Szerintem erre a filmre sci-fi rajongók váltsanak jegyet, nekik tuti tetszeni fog. Sajnálom nekem nem jött be, mondjuk, az utolsó párbeszéden röhögtem.

2017.06.14 daniel52

Hát...így is lehet adaptálni egy nagyszerű könyvet. Szórakoztatónak szórakoztató nagyon is, de sehogy sem adja vissza a regény eredeti hangulatát. A film közel sem tudott annyira lebilincselő lenni, mint vártam.

2016.11.11 thomino

Donald Sutterland zseniálisan alakít, mint mindig, de ez az egyetlen pozitív tulajdonsága a filmnek, sajnos. A képi világa szerintem túlságosan mesterkélt, és ez nekem nagyon zavaró volt. Nem tudtam igazán élvezni.