Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
61

A Royal Palace hősei (2012)

La guerre du Royal Palace
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
Videók
 
Zoltan Georgius Mayer   2019. 09. 11.

legújabb vélemény

Katharsis

Láttam a filmet magyarul a Filmbox tv-csatornán (UPC) többször is. A szovjet filmek soha nem voltak képesek egy jó idő után a második világháború szereplőit mindkét oldalon humorosan ábrázolni (francia/német). Talán még a magyarok a "Tizedes és a többiek"-ben. Még egy hasonló film ismert, a "Hallo, hallo!" - a "Csengetett Mylord?" (You Rang M'Lord" egyes szereplőivel. Ez is katharsis. (Meg az is, hogy szovjet katonai TÁNYÉR- ÉS TANK-SAPKÁKAT árultak (hamisakat egy idő után) nemcsak a pesti Váci ulicán, hanem világszerte is -. Az ókorban még koponyából ittak. nyájából ittak a győztesek... bCSAK SZELIDÜL AZ EMBERISÉG - HÁLA AZ ATOM-BOMBÁNAK?.)

 
grigoriy1rem   2017. 09. 21.

Nem igazán tudtam ráhangolódni a filmre, pedig ez a fajta humor nekem igazából mindig is bejött. Ennek ellenére mégis egy kissé erőltetettnek és idétlennek éreztem, amolyan régi vágású ripacskodásnak.


 
spyro74   2015. 02. 05.

Alapjában véve nem egy rossz film, igazán ötletes és a karakterek is egész jól ki vannak találva. Engem viszont a sztori egyáltalán nem fogott meg. Ezt nagyon sajnáltam, mert elég sok ötlet volt benne.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.