Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

A rózsa neve (1986)

Der Name der Rose
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A rózsa neve
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nem rossz kis film, Sean Connery amúgy is az egyik kedvencem.

 
Milanman   2015. 02. 11.

Történelmi témájú, okkult, misztikus thrillerekből nem sok van, igazán jóból még kevesebb. A rózsa neve ezért is rendkívül különleges alkotás, mert minden ízében fantasztikus, izgalmas, rejtélyes alkotás, remek színészekkel és képi világgal.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Születésem előtti filmek ritkán jönnek be, mert mások az elvárásaim, de A rózsa neve az első perctől az utolsóig a képernyő elé szögezett.

 
Deku   2017. 07. 23.

Nem lett a kedvencem ez a film pedig Sean Connery elég húzó erő volt a filmben. A történet maga viszont engem nem fogott meg. A vége nem volt rossz de semmi több.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Összetett, érdekfeszítő thriller. Sean Conerry nagyon beleillik a karakterbe, amit megszemélyesít, a személyiségével egybevág, ettől igazán hiteles lesz a sztori.

Sean Connery
Sean Connery
 

Sean Connery karrierje annyira romokban hevert, hogy amikor a Columbia Pictures megtudta, hogy a rendező őt választotta főszerepre, akkor úgy döntöttek, hogy nem finanszírozzák a filmet.

(NorbiP)
 

A könyvben Bernardo Gui visszautazik a pápa udvarában Salvatoréval, Remigiusszal, és a lánnyal.

(NorbiP)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.