Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
bbozsi   2020. 01. 01.

legújabb vélemény

Iszonytató. A szexet ennyire hidegnek és művinek láttatni igazán bátor koncepció a rendezőtől, Fassbender pedig csodálatos, még tán jobban is, mint mindig.

 
Deku   2017. 09. 13.

Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem ütötte meg az én ízlésvilágomat. Semmi jót nem tudok elmondani róla engem egyszerűen lefárasztott. Nagyon gyér ez a hozzáállás. Rossz lett.


 
Berto49   2017. 11. 24.

Egyszer már félbehagytam ezt a filmet, de a „Hóember” megnézése után kíváncsi voltam Fassbender sokak által fantasztikusnak ítélt alakítására. Igen, nagyon jó színész, mindent el tud játszani, még a szexfüggőségben szenvedő férfit is. Valahol olvastam, hogy „fafejűnek” titulálták a színes bőrű rendezőt, mert nem képes nevet változtatni, vagy legalább egy betűt hozzátenni az ismert, ma már sajnos halott filmsztár nevéhez. Van ebben némi igazság. Közte és Fassbinder között lehet valami lelki kapcsolat, mert mindhárom általam látott filmjében szerepelt. Azt a fogyókúrát, amit az „Éhség”-beli szerepéért elszenvedett kevés színész vállalta volna. Persze van ellenpélda is, Christian Bale “átalakulása” a Brad Anderson féle “Gépész”-ből. Ami nagyon nem tetszett, az Carey Mulligan, aki totál tehetségtelenül az éppen topon lévő sztárokat majmolja. A New York, New York című dal előadása szinte fizikai fájdalmat okozott számomra, a nő bántó módon kifigurázta a kiugróan tehetséges Michelle Williams alakját. Ezt a filmet el kell felejteni, de ez biztosan, minden erőfeszítés nélkül könnyen fog menni.

 
dailyfilmsan   2018. 01. 13.

Érdekes film, bár nekem velőtlen egy kicsit. A sztorit fejben kell kibogozni nem készen kapjuk meg. A végére viszont megkapunk egy zárkózott, frusztrált embert, aki csak szex útján tudja kiereszteni a gőzt. Látható a vívódása, az hogy milyen nehezen tud kapcsolatot teremteni és legfőképpen fenntartani. Mégis annyira ingerszegény a film, hogy muszáj volt beletekernem mert különben nem tudtam volna végig nézni. Semmit nem rejt véka alá egy kis softpornó tulajdonképpen és ez valakit leköt valakit nem.

 
Zsceeeka   2015. 04. 20.

Érdekes film volt, Fassbendert nagyon tehetségesnek tartom, itt is jól játszott. Nem volt túlfejtve a sztori, de a tabudöntögetés azért benne volt rendesen. Szomorú történet, megéri az idejét.

A film összbevétele 17 693 675 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy egy 6.5 millió dollár költségvetésű filmről van szó, a Fox Searchlight Pictures mindössze 400 000 dollárért vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

(ps)
 

Carey Mulligan saját bevallása szerint nagyon lámpalázas volt, amikor énekelnie kellett.

(ps)
 

Steve McQueen eredetileg Londonban szeretett volna forgatni, de nem talált elég támogatót, így inkább New Yorkot választotta.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.