Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
bbozsi   2020. 01. 01.

legújabb vélemény

0

Iszonytató. A szexet ennyire hidegnek és művinek láttatni igazán bátor koncepció a rendezőtől, Fassbender pedig csodálatos, még tán jobban is, mint mindig.

 
Deku   2017. 09. 13.

1

Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem ütötte meg az én ízlésvilágomat. Semmi jót nem tudok elmondani róla engem egyszerűen lefárasztott. Nagyon gyér ez a hozzáállás. Rossz lett.


 
dailyfilmsan   2018. 01. 13.

0

Érdekes film, bár nekem velőtlen egy kicsit. A sztorit fejben kell kibogozni nem készen kapjuk meg. A végére viszont megkapunk egy zárkózott, frusztrált embert, aki csak szex útján tudja kiereszteni a gőzt. Látható a vívódása, az hogy milyen nehezen ... több»

 
Berto49   2017. 11. 24.

0

Egyszer már félbehagytam ezt a filmet, de a „Hóember” megnézése után kíváncsi voltam Fassbender sokak által fantasztikusnak ítélt alakítására. Igen, nagyon jó színész, mindent el tud játszani, még a szexfüggőségben szenvedő férfit is. Valahol olvasta... több»

 
Zsceeeka   2015. 04. 20.

0

Érdekes film volt, Fassbendert nagyon tehetségesnek tartom, itt is jól játszott. Nem volt túlfejtve a sztori, de a tabudöntögetés azért benne volt rendesen. Szomorú történet, megéri az idejét.

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

0

Fassbender alakítása hihetetlenül erős, az egyik legjobb, amit színésztől láttam. Emellett dicséret illeti a rendezést, valamint a témaválasztást is. Egyedül azt sajnáltam, hogy sok jelenet kicsit indokolatlanul volt elnyújtva - például a futás -, és... több»

 
Loborg   2015. 09. 24.

0

Megjegyezném zárójelben, hogy a film főhősét Michael Fassbender játssza, ez a leírásban helytelenül szerepel! Egyébként egy jól összerakott film, nem mondanám, hogy a kedvencem lett, de érdemes megnézni, a színészek jól játszanak.

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 17 693 675 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy egy 6.5 millió dollár költségvetésű filmről van szó, a Fox Searchlight Pictures mindössze 400 000 dollárért vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

(ps)
 

Carey Mulligan saját bevallása szerint nagyon lámpalázas volt, amikor énekelnie kellett.

(ps)
 

Steve McQueen eredetileg Londonban szeretett volna forgatni, de nem talált elég támogatót, így inkább New Yorkot választotta.

(ps)
 

A filmet mindösszesen 25 nap alatt forgatták.

(ps)
 

Azt a jelenetet, amelyben Sissy (Carey Mulligan) énekel, éjjel háromkor forgatták három kamerával, melyek mindegyike az egyik színészt vette. Michael Fassbender és James Badge Dale korábban még nem hallották Carey Mulligant énekelni, így meglepődésüket nem játszották meg.

(ps)