A szökés

Prison Break

2023.02.02 sawyer

Vélemény

Lehet, azóta fejlődött az ízlésem, és már más véleménnyel lennék róla, de akkoriban ez volt az első sorozatom, azóta vagyok sorozatfüggő. :) 5/5

2015.02.23 glenn

Talán életem legizgalmasabb sorozata volt. Erre nagyon rá lehet állni, folyamatosan megnézed a következő részt, mert van, hogy nem is tudsz aludni. Én elég gyorsan végigmentem a 4 évadon, mert tényleg nagyon izgalmas, és mindemellett zseniális is. Az... Több

2022.06.15 Paul56

Nagyon jól indult

Nagyon jó indult, aztán átment egy nevetséges mesébe.

2015.09.24 airbus

Na az ilyen sztorik megírásának képessége miatt tudom irigyelni a forgatókönyvírókat. Baromi jó munkát végeztek, bár a harmadik évadtól kicsit kezdett lazulni a történetszál és az események koherenciája, de még bőven hozta a színvonalat, hogy kitartsak mellette. Átlagban ez egy nagyon erős négyes.

2016.10.17 27kada

Érdekes,hogy milyen részletesen kidolgozták a szökés terveit,minden egyes zugok nagy figyelmet kaptak

2024.07.20 Zsolt409219

A börtön titka

Nálam sorozat téren ez etalon. Részeken, évadokon átívelő történet, ami izgalmas, fordulatos. A szereposztás iszonyat erősre sikeredett, ettől jobb nem is lehetett volna. A legutolsó évad talán nem lett olyan nagy szám, mint a korábbiak (én teljesen máshogy folytattam volna a sztorit), de egy elég kérek lezárást kapott a testvérek kalandos élete...

2019.08.26 migraab

Zseniàlis, kiszàmìthatatlan

Kicsit megkésve kezdtem el a sorozatot. Pontosabban idén :D. A 3. Èvadnál járok, így most az első kettő évadot jellemezném: kiszámíthatatlan és megunhatatlan.

2016.06.08 Zsidai Adri

Egy zseniális sorozat, az egyik legjobb. Tele fordulatokkal, izgalmakkal. Mindig megtudtak lepni. Én végig izgultam az egészet. Csak ajánlani tudom.

2024.11.20 Gabi

Az összes részét imádtam, nem tudtam abbahagyni. Bár a 3. évadnál talán volt olyan érzésem, mintha csak húznák feleslegesen... de később hozta az új izgalmakat.

2016.12.13 patrik96 Nézhetetlen

A legjobb sorozat amit valaha láttam. Az első évadra nincsenek egyszerűen szavak. Minden elismerésem Wentworth Miller-nek mert amit ő ebben a sorozatban alakít azt kevesen tudnák utána csinálni. Szerintem ez tipikusan az a sorozat ha az első pár rész... Több

2018.05.22 Viktor Csáji

Egyszerűen zseniális sorozat. Régen amikor hallottam róla nem is érdekelt. De aztán egyszer felkeltette a figyelmemet és elkezdtem nézni. Nem tudom miért, de máshogy fog meg mint a többi kedvenc sorozatom és ezért ez különlegesebbé válik számomra. Csak ajánlani tudom!!!

2023.07.12 Hollán Karesz

Ebben a műfajban ez a szint. Igaz, ez baromi magas szintre sikeredett, nem is sikerült még hasonlót sem csinálni azóta sem.

2020.04.15 DragonEye025 Nézhetetlen

A szökés

Az első évadot nagyon szerettem, a 2. és 3. is még jó volt, de aztán már túlbonyolított lett, értelmetlen zagyvaságokkal. Még bele-bele néztem, aztán végét követtem még, szurkoltam, hogy a főhős életben maradjon, kicsit megdöbbentő is volt. Vélemény: átlagosnál kicsit jobb, de 4 csillagot nem éri el.

2016.02.26 Richard.

a legjobb sorozat amit valaha láttam.aki szereti a börtönös minden percében izgalmas sorozatokat annak ajánlani tudom.csak az a baj hogy egyszer véget ér:)