A szökés

Prison Break

2017.01.13 Gigi

Nagyon rákattantam az elején, aztán bevallom őszintén, elvesztettem az érdeklődésem. De tervezem, hogy újra nekifutok, kár lenne befejezetlenül hagyni. Az indulás nagyon ütős volt.

2016.04.26 HanGa

Összességében nagyon szerettem, amikor ment. Meglepő volt fordulatos, egyedi és izgalmas. Bár az egész börtönalaprajzot magamra tetoválom a bátyám szabadulásáért egy picit túlzásnak érzetem!

2019.01.04 szabomarc

A kedvenc sorozatom. Nagyon hosszú, de végig leköt, nem lesz unalmas. Jók a színészek, jók a karakterek, jó a történet. Nem hinné az ember az alapszituációból, hogy ez bontakozik majd ki belőle. Ajánlom mindenkinek!

2020.10.08 HannaK

Kemény sorozat volt. Meddig menne el az ember egy szerettéért. Tetszettek a karakterek, főként a főszereplő testvérpár kettőse volt erős.

2017.08.01 czigler.nora

Kicsit már elhúzták a végére, mint a rétestésztát. Nagyon jól indult, de szerintem kicsit túl lapos lett. A szereplő válogatás jó volt, a színészek jól alakítanak.

2024.07.10 Strausz Odett

Best of. Nálam biztos. Minden évad minden része.

2015.11.02 Niki18

Korábban nagyon vártam, hogy elinduljon ez a sorozat és megérte ennyit várni, mert szerintem nagyon jól összerakták. Izgalmas volt végig. Nagyon imádtam.

2018.11.13 roben2112

Imádtam, de csak az első 2 évad ami teljesen lehengerelt a 3. 4. Évad azért már hagyott bennem némi csalódottságot. A sorozat hangulata és színvonala csökken ezt főleg a 4. Évadnál lehetett érezni, hogy már inkább csak a bevételszerzés és a sorozat s... Több

2017.10.27 akela70

Aki egy igazi börtön-filmet akar látni, az nézze meg az "Oz" sorozatot: https://www.mafab.hu/movies/oz-238715.html

2016.04.27 ereln

Meglepő, akciódús, fordulatos, egyedi és izgalmas. Kiemelkedő sorozat, mindenképp megéri végignézni! Nagyon örülök, hogy most jön az 5. évad is, kíváncsi vagyok néhány dologra, mit hogyan fognak megmagyarázni benne.

2018.08.17 authorgirlll

Ikonikus sorozat volt a maga idejében és még ma is sokan emlegetik. Remek látványvilág, jó történet és színész választás is remek. Mindenkinek ajánlom.

2015.05.22 Laci000

Nagyon jó sorozat, a forgatókönyv nagyon jól meg lett írva. A történet izgalmas, fordulatos. A színészek nagyon jók, nekem Wentworth Miller alakítása nagyon tetszett.

2015.12.30 esfworld

Egy szóval le lehet írni a sorozatot: Tökéletes. Minden része egytől-egyig izgalmas tele csavarral és akcióval, szóval amikor megtudtam, hogy 2016. márciusában jön az 5.évad nagyon bezsongtam és végig is néztem újra a sorozatot, amit amúgy fél évente újranézek.

2024.10.30 padar8821

Minden évadot imádok, de azért az első évad a legjobb. Szerintem korszakalkotó sorozat volt 2005-ben. A testvéri szeretet, az, hogy Michael mindent megtesz azért, hogy Lincoln megmeneküljön a haláltól...