Leonardo DiCaprioval csak jó lehet egy film. Ez is. Érdekes fordulatok. Izgalmas történetvezetés. Tetszett, megérdemelte az Oscart.
Nagyon izgalmas film, DiCaprio nagyot alakít. Fordulatos, van benne izgalom bőven. Tetszett! Csak ajánlani tudom, Scorsesetől ezt a minőséget szokhattuk meg.
Szeretem ezt a filmet, a színészek játéka tökéletes, a történet izgalmas és csavaros, a végén már nem tudtam, hogy ki kivel van!
Egyszerű koncepció alapján megcsinált nagyszerű film. Érdekes és izgalmas volt. Leonardo di Caprio által alakított karakter nagyon szerethető volt. Mark Wahlberg alakítása meglepő, de jó volt. Azt én is osztom, hogy nem egy oscar díjas film, jó, többször megnézhető, de ez nem tipikusan oscar film.
Aki ezt a filmet nem látta még sürgösen csüccsenjen le a monitora elé és nézze meg!!! adrenalin, humor,erotika, és persz pisilni se lesz kedved kiemenni! nagyon tetszett!
Scorcese a filmmel hosszú idő után visszatért a gyökereihez (gengszter tematika), melyeket Boston utcáin gondolt újra olyan színészek főszereplésével, mint , ... Több
Először feliratosan álltam neki nem tudtam követni annyira pörög benne a szöveg :D nagyon jó film, ajánlom mindenkinek. Scorsesenek kijárt már az Oscar, a főszereplő páros is kitett magáért. Izgalmas, lebilincselő sztori, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon szeretem! Fordulatokkal teli, izgalmas, nálunk anno média órára a tanár behozta, a felvétel technikája sok újdonságot mutat, amiben korszakalkotó is lett.
A Tégla egy nagyszerű film, az egyetlen baj vele, hogy nem érdemelt Oscar-díjat. Félreértés ne essék, Scorsesének teljes mértkében kijárt a díj, csak már legalább húsz évvel ezelőtt kellett volna megkapnia mondjuk a Nagymenőkért vagy a Kriszuts utols... Több