Egyik kedvenc filmem.Nagyon jo fordulatokkal,es vegig porgos.Szuper szineszek es nagy csattano a vegen!Kotelezo darab annak aki meg bem latta!nezzetek meg!
A tökéletes film! Ezt hívják filmkészítésnek! Leköti a figyelmed, és mind végig szórakoztat. Hihetetlen!
Bátran mondhatom, hogy a kedvenc filmem. Martin Scorsese és a színészgárda hatalmas alkotást hozott össze. Ennyi bitang jó színész egy filmben... Mindegyikük alakítása fantasztikus. Annak ellenére, hogy dráma és krimi keveréke, és elég komoly témában... Több
Caprio egyik legjobb alakítása! A film ötletgazdag, fordulatos, izgalmas, és iszonyatosan figyelni kell, hogy összeálljon a kép! Kiváló színészek egy kupacon, csattanók netovábbja! Én nagyon szeretem!
Scorsese fantasztikus filmet rakott össze. Leonardo Dicaprio, Mark Wahlberg, Jack Nickolson, Matt Damon kitűnő választás volt. Remek színészek. Fordulatos, Izgalmas, Ajánlom mindenkinek!
Nagyon tetszett ez a film! A színészek kiválóak, a történet is végig izgalmas és egyáltalán nem kiszámítható. Javaslom mindenkinek aki szereti a fordulatos filmeket!
Amiben Nicholson szerepel, az rossz film nem lehet! És ez most sincs másképp. Di Caprioval, Damonnal, Wahlberggel... egyik kedvencem. Már az elején magával ragad, amikor a fiatal Frank a közértben megkérdezi a tulaj lányától: "Menstruálsz már?" :) Az... Több
Nagyszerű alakításokkal és fordulatokkal teli film, a rendezésről nem is beszélve. Scorsese, Matt Damon, DiCaprio, Jack Nicholson, azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
Rettentő jó film, és Di Caprio nagyot alakít. Az Oscar teljes mértékben megérdemelt. Nehéz olyan filmet alkotni, ami ennyire nem kiszámítható. Ez most sikerült. Hatalmas film.