A tégla

The Departed

2018.08.30 Barnabii44

Jó kis maffia beépülős (duplán) film.

2015.01.28 Timcsa

Nagyon jó film ,nagyon jó színészekkel!Izgalmas,fordulatokkal teli!

2016.02.16 Ancsika

Egyik kedvenc filmem.Nagyon jo fordulatokkal,es vegig porgos.Szuper szineszek es nagy csattano a vegen!Kotelezo darab annak aki meg bem latta!nezzetek meg!

2015.03.31 Dcorp1963

A tökéletes film! Ezt hívják filmkészítésnek! Leköti a figyelmed, és mind végig szórakoztat. Hihetetlen!

2015.02.09 dtrix

Bátran mondhatom, hogy a kedvenc filmem. Martin Scorsese és a színészgárda hatalmas alkotást hozott össze. Ennyi bitang jó színész egy filmben... Mindegyikük alakítása fantasztikus. Annak ellenére, hogy dráma és krimi keveréke, és elég komoly témában... Több

2015.03.30 paixmondiale

Caprio egyik legjobb alakítása! A film ötletgazdag, fordulatos, izgalmas, és iszonyatosan figyelni kell, hogy összeálljon a kép! Kiváló színészek egy kupacon, csattanók netovábbja! Én nagyon szeretem!

2015.03.28 MAlexa23

Nagyszerű film. Szerintem az egyik legjobb filmtörténeti thiller. Pörgős, fordulatos, eseményekkel teli. Igazán oda kell figyelni, hogy értsd a sztorit, az alaptörténetet. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg remekül játszották a szerepüket.

2015.02.13 Marko22

Scorsese fantasztikus filmet rakott össze. Leonardo Dicaprio, Mark Wahlberg, Jack Nickolson, Matt Damon kitűnő választás volt. Remek színészek. Fordulatos, Izgalmas, Ajánlom mindenkinek!

2015.02.10 reat

Nagyon tetszett ez a film! A színészek kiválóak, a történet is végig izgalmas és egyáltalán nem kiszámítható. Javaslom mindenkinek aki szereti a fordulatos filmeket!

2015.01.26 lenakovacs

Csatlakozom SzB14-hez! Remek film, Oscart DiCaprionak!

2016.02.11 tomaraya

Amiben Nicholson szerepel, az rossz film nem lehet! És ez most sincs másképp. Di Caprioval, Damonnal, Wahlberggel... egyik kedvencem. Már az elején magával ragad, amikor a fiatal Frank a közértben megkérdezi a tulaj lányától: "Menstruálsz már?" :) Az... Több

2015.03.19 Kedves

Nagyszerű alakításokkal és fordulatokkal teli film, a rendezésről nem is beszélve. Scorsese, Matt Damon, DiCaprio, Jack Nicholson, azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

2015.03.11 zsanett1231

Rettentő jó film, és Di Caprio nagyot alakít. Az Oscar teljes mértékben megérdemelt. Nehéz olyan filmet alkotni, ami ennyire nem kiszámítható. Ez most sikerült. Hatalmas film.

2015.03.02 Atsop

Remek film, dupla beépülés és fordulatos, csavarokkal teli. Nem túl vidám történet, de mindenképp megnézendő. Beláthatunk a maffia és a zsaruk világába. Dicaprio remek alakítást nyújt.