Sírok között

A Walk Among the Tombstones

2015.02.10 totli

Sablon Liam Neeson film. Semmi extra, láttunk már ilyet az elmúlt években nem is egyet.

2016.08.08 byebyepuppy

Egyszer nézhetős (a történet csattanója végett ami elég erőteljesre sikerült) nagyszerű nyomózós akció film, jó főszereplővel. A történet nem különösebben kreatív de ahogy azt felhozzták szerintem nagyon izgalmasra sikerült a film. Realisztikus és nem éppen az a esti mese típus, mindenképpen ajánlom!

2022.01.23 freeman

Király film.

2015.01.27 M.Betti427

Liam Neeson már a megjelenésével olyan hangulatot teremt hogy parázni kezdek. Jól összerakott film, profi,.

2015.03.31 Dcorp1963

Hát nem volt rossz, de nem valami pörgős alkotás. Liam Neeson jó volt benne!

2015.03.09 laszkov2

Liam Neeson filmjei általába bejönnek, ez annyira nem nyerte el a tetszésem. Nem mondom hogy untam, de valahogy nem volt elég kreatív, abból a régi storyjából is amire több utalás is volt többet vártam hogy kihoz, a végkifejlet meg végkép laposra sik... Több

2015.02.04 keepingboy69

Azt hittem ezt már nem lehet megnézni, mert szinte minden évben jön egy hasonló film, de kétségtelenül kellemes meglepetés volt, Liam Neeson pedig hozta a tőle elvárható színvonalat. Aki látott már legalább egy hasonló "akció" filmet tőle, ezt is nézze meg.

2015.03.26 ch003067hd

Nem a legjobb film Neelsontól, de akik szeretik, nekik kötelező darab. Kellően izgalmas, pörgős film, de az átlagból semmivel sem emelkedik ki.

2015.03.25 casio_betti

Sablonos, mintha összegyúrták volna az összes filmjét Liam Neeson-nak. Ja nem, annyi hogy itt nem magáért és a családjáért teszi. De a többi már ugyanaz.

2015.01.30 modora

Nagyon izgalmas film volt, Liam Neesonnek kimondottn jól állnak az ilyen szerepek, azóta már újra megnéztem még egyszer.

2015.03.28 Candy

Őszintén, kezdett már kicsit idegesíteni, hogy Liam Neeson lassan olyan lesz, mint Steven Stegal, csak persze sokkal stílusobban... Jön, keményen néz, odacsap, győz... Hol van már Schindler, Rob Roy...? A filmben mintha visszanyúlt volna picit a sajá... Több

2015.03.15 anyika

Liam Neesontól már megszokhattuk ezt a hősies karaktert, ezúttal sem kell csalódnunk. Jó kis pörgős akciófilm, viszonylag sötét tónussal. Engem végig lekötött, kíváncsian vártam, hova fut ki a sztori a végére.

2015.02.08 domii93

Anyukám születésnapján néztük meg együtt a filmet, a főszereplő miatt. Hát, nem számítottunk ennyire véres jelenetekre, viszont a történet az bravúros volt, a kivitelezés. Egyedi, nem elcsépelt történet, és megint az, hogy a pénz nem számít, ha a sze... Több

2015.01.27 Márk

Liam Neeson nagyszerű színész, ez a film is nagyon tetszett, izgalmas volt!