70% 54 szavazat
Advantageous

Advantageous

Advantageous
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
29
Szereplők (29)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás
juliS  

Hol nézheted

FILMINFÓ

A közeli jövőben a szárnyaló gazdagságot beárnyékolják a gazdasági nehézségek. Gwen és lánya, Jules minden tőlük telhetőt megtesznek boldogságukért, azonban a világ, melyben élnek, nem kecsegtet sok… Több


Rendező: Jennifer Phang
Forgatókönyvíró: Jacqueline Kim, Jennifer Phang
Zene: Timo Chen
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.01.26.
 
2019.07.10 hogerr

legújabb vélemény

Nem hiába kapott elismerést a film az operatőri munkáért a Sundance-on, mivel ez is kiváló, de én a rendezői szemet is megdícsérném. Pontosan azzal a finom, árnyalt és komoly tekintettel és precíz kézmozdulatokkal vezette a film elkészültének menetét Jennifer Phang, ami ehhez a kiváló alkotáshoz kellett.

0
 
2016.07.19 juliS

Hasonló "átültetős" történettel már találkoztam, de ezt igazán kedveltem, mert nagyon emberire sikerült. Talán a főhős miatt, hiszen egy egyedülálló anya van a középpontban, s talán amiatt is, mert a középpontban nem egy férfi áll, hanem egy nő. Nekem nagyon tetszett, bátran ajánlom, nagyon elgondolkodtató film.

0
 
2016.01.09 Toncsi

Nem tudom mit lépnék egyedülálló anyaként, ha veszélybe kerülne a gyerekem jövője, s a megélhetésünk, de mindig van másik út a helyzet megoldására. Úgy gondolom a történetnek másféle kimenetele is lehetett volna.

0
 
2015.10.03 Torres9

Komoly témát boncolgat a film, de kivitelezésében, színészi mivoltában és operatőri színeiben is remekül teljesített.

0
 
2015.10.22 gandalf01

Szerintem ez egy vontatott és unalmas film. A szereplők sem tetszettek, jellemüket sokkal jobban is ki lehetett volna dolgozni. A történet pedig semmilyenre sikerült.

0