Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
juliS   2020. 07. 01.

legújabb vélemény

Az igazat megvallva kicsit több izgalomra számítottam, nem győzött meg teljesen a forgatókönyv. Túl kifinomultnak éreztem a párbeszédeket és az egész film stílusát, teljesen mást kaptam, mint amit vártam.

 
gennaddifix   2020. 06. 28.

Azt hiszem, hogy egy kissé művészien szenvelgőre vették a figurát, ettől pedig túlságosan behatárolták a célközönséget. Szerintem nem egy könynen emészthető film, és ezzel nálam egy kissé elhasalt.


 
Toncsi   2020. 06. 27.

Nem könnyű téma, ennek ellenére a főszereplő remekül megbirkózott a nehéz szereppel. A film messze nem tökéletes, de intenzív és magával ragadó, érdemes megnézni.

 
Alphik   2020. 06. 26.

Nagyon nehéz elengedni ezt a filmet, már órákkal a megnézése után is velem maradt a történet, nagyon ott van, szerintem mindenképpen érdemes belevágni, ritka egy mélyenszántó alkotás.

Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Myriem Akeddiou
Idir Ben Addi
Othmane Moumen
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Othmane Moumen
Myriem Akeddiou
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi
Idir Ben Addi

A film összbevétele 1 458 743 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőpárosa (Jean-Pierre Dardenne és Luc Dardenne) eddig kétszer nyerte el a Cannes-i Filmfesztivál fődíját, az Arany Pálmát. Az ifjú Ahmed immáron a nyolcadik filmjük, melyet jelöltek a rangos díjra.

(hp)
 

"A naturalista megközelítés terén a rendezőpáros tartotta magát Bertolt Brecht szabályához: a realizmus arról szól, hogy igaz dolgokat mondjuk, hanem hogy a dolgokat annak nevezzük, amik" - írta a kritikájában a La Croix újságírója, Jean-Claude Raspiengeas.

(hp)
 

A film forgatása 2018. július 24-én kezdődött meg Liége tartományban, egyebek mellett Seraing és Neupré városában, de a stáb három hetet forgatott Borlez-ben is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.