Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

2015.05.01 ocso

Hatásvadász ugyan de jól van megírva és szerethető, annak ellenére, hogy túl sok minden nem történik benne. És ami könyvben működőképes, az filmben sajnos nem feltétlenül az.

2015.04.25 adibandii

Ennek a filmsorozatnak is vége van.Hiányozni fog,én még néztem volna egy kicsit.De mind1.Lezárásnak tökéletes volt,a Volturi és Belláék harca látványos és izgalmas volt,a színészek még mindig remekelnek.Szóval tökéletesn befejezés volt.

2016.11.07 Manfred

Nekem a sorozat összes része közül ez tetszett a legjobban. A sztoriját tekintve ez a legeseménydúsabb és legérdekesebb. Pörgős és izgalmas és emellett romantika is van benne.

2016.07.27 feketerigous

Egyértelműen a sorozat legjobb része! A végére a színészek is kikupálódtak és hitelesen alakították a szerepeiket. Végre nem a szerelmi szálon volt a fő hangsúly, hanem az izgalmas fordulópontokon. :) A harcjelenet nagyon jóra sikeredett, és számomra ez az egész filmet felhúzta!

2017.01.23 Enjoy

Misztikus film kategóriában a legjobbak között van az „Alkonyat-sorozat”. A szereplők nagyon karakteresek, egyedülállóak és egyáltalán nem az a sablonos vámpír film.

2016.06.17 Panna

Az a jó benne, hogy véget vet a Twiglightnek, kész nincs több. Én úgy éreztem hogy húzzák mint a rétestésztát, tartalom pedig minimális.

2015.10.31 katalin19

Jó a folytatás fantáziadús. De sztoriban nem mutat újat. Mindig csak a kíváncsiság éltetett, de hiányzott valami belőle mégis. A köv részt jobban bírtam.

2015.06.30 bigi

Én olvastam az összes könyvet, nagyon tetszett, láttam az összes filmet is róla, az első jó volt nagyon, a második kicsit kevésbé tetszett, a harmadik volt szerintem a legjobb, de ez a negyedik rész ... ez valami borzasztóan vontatott és unalmas volt... Több

2018.12.23 Indkgo

Nagyon sokszor láttam már mindegyik részét az Alkonyatnak. Egyszerűen imádom ezt a filmsorozatot. Ebben a részben különösen odafigyeltek a technikai effektekre.

2015.11.01 Vivi02

Na ez már kezdet izgalmas lenni. Vannak benne kemény jelenetek,amik felkeltik a figyelmemet.Kellemesen csalódtam a filmben, rosszabbra számítottam az előző részek által.

2015.03.15 Timejja

Azt nagyon nem értem, hogy miért kapott Arany Málna díjat pont ez a rész, amikor az előzőek sokkal esetlenebbek voltak, na mindegy. Nagyon is fordulatos, és izgalmas befejezést sikerült összehozni, így számomra ez az Alkonyat "trilógia" legerősebb ré... Több

2015.08.29 avocados

Egyetlen egy dologra emlékszem ebből a részből, ami nagyon röhejes volt. Ez Bella Jacobnak címzett "Te a Loch Ness-i szörny nevén szólítottad a lányomat?" vagy valami hasonló mondata volt. Szakadtam. Egyébként a film rossz volt.

2018.05.24 lengerildiko98

Nagyon is jó film. Az egész sorozatot ajánlom a nézőknek.

2016.01.09 Toncsi

Alkonyat utolsó része lett a franchise legösszeszedettebb része, ami azért már nagy szó, hiszen ezzel végre sikerült felkapaszkodni a közepes színvonalra. Ezen a szinten pedig jól teljesít a film, de többet azért ne akarjunk belelátni.