Hatásvadász ugyan de jól van megírva és szerethető, annak ellenére, hogy túl sok minden nem történik benne. És ami könyvben működőképes, az filmben sajnos nem feltétlenül az.
Ennek a filmsorozatnak is vége van.Hiányozni fog,én még néztem volna egy kicsit.De mind1.Lezárásnak tökéletes volt,a Volturi és Belláék harca látványos és izgalmas volt,a színészek még mindig remekelnek.Szóval tökéletesn befejezés volt.
Nekem a sorozat összes része közül ez tetszett a legjobban. A sztoriját tekintve ez a legeseménydúsabb és legérdekesebb. Pörgős és izgalmas és emellett romantika is van benne.
Egyértelműen a sorozat legjobb része! A végére a színészek is kikupálódtak és hitelesen alakították a szerepeiket. Végre nem a szerelmi szálon volt a fő hangsúly, hanem az izgalmas fordulópontokon. :) A harcjelenet nagyon jóra sikeredett, és számomra ez az egész filmet felhúzta!
Misztikus film kategóriában a legjobbak között van az „Alkonyat-sorozat”. A szereplők nagyon karakteresek, egyedülállóak és egyáltalán nem az a sablonos vámpír film.
Az a jó benne, hogy véget vet a Twiglightnek, kész nincs több. Én úgy éreztem hogy húzzák mint a rétestésztát, tartalom pedig minimális.
Én olvastam az összes könyvet, nagyon tetszett, láttam az összes filmet is róla, az első jó volt nagyon, a második kicsit kevésbé tetszett, a harmadik volt szerintem a legjobb, de ez a negyedik rész ... ez valami borzasztóan vontatott és unalmas volt... Több
Nagyon sokszor láttam már mindegyik részét az Alkonyatnak. Egyszerűen imádom ezt a filmsorozatot. Ebben a részben különösen odafigyeltek a technikai effektekre.
Na ez már kezdet izgalmas lenni. Vannak benne kemény jelenetek,amik felkeltik a figyelmemet.Kellemesen csalódtam a filmben, rosszabbra számítottam az előző részek által.
Azt nagyon nem értem, hogy miért kapott Arany Málna díjat pont ez a rész, amikor az előzőek sokkal esetlenebbek voltak, na mindegy. Nagyon is fordulatos, és izgalmas befejezést sikerült összehozni, így számomra ez az Alkonyat "trilógia" legerősebb ré... Több
Egyetlen egy dologra emlékszem ebből a részből, ami nagyon röhejes volt. Ez Bella Jacobnak címzett "Te a Loch Ness-i szörny nevén szólítottad a lányomat?" vagy valami hasonló mondata volt. Szakadtam. Egyébként a film rossz volt.