Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
62%

Amerikai pác (2020)

An American Pickle
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
Tussocky   2020. 10. 08.

legújabb vélemény

Mesefilm

Az alaptörténete akkora kapitális marhaság, hogy kíváncsi lettem rá. A Heves jeges is vicces volt annak idején. És általában ez a múltból a jelenbe átjön valaki és kulturális különbségek vannak, ez általában vicces szokott lenni. Ok, ez is vicces volt pár helyen, de az a néhány poén nem viszi el a hátán a filmet. Teljesen irracionálisan viselkedik mindenki. Nem is az, hogy idióták az emberek, mint más idétlen vígjátékokban, hanem inkább rajzfilm figurák. Az, hogy a főszereplő két szerepet játszik és végig az ő kapcsolatukról szól, eléggé unalmassá teszi. Meseszerű fordulatokkal van tele, viszont gyerekeknek meg túl komoly. Szóval nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez kinek is készült. Aztán a vége felé rájöttem, hogy ez bizony egy erős vallási film, ami a színész vallását akarja népszerűsíteni.

 
stevepisti   2020. 10. 07.

Semmiképp sem mondanám rossz filmnek, a kategóriát illetően meg vígjátéknak sem. Nem igazán tudom hová helyezni, mert ami vicces lehetett volna ahhoz kellett volna még egy lökét, hogy azzá is váljon, így csak megmosolyogtatott néhány jelenet. Viszont... több»


 
Chabee   2020. 08. 19.

Seth Rogen remek volt, de összességében a sorozat mégsem hagyott bennem maradandó nyomot. A főszereplő miatt viszont mindenképp érdemes esélyt adni neki.

 
Patrikvok   2020. 08. 12.

Nem ez lesz az év nagy durranása, pedig benne volt a pakliban, de érdekes élményt, amit sajnáltam volna kihagyni. Kisebb fenntartásokkal, de merem ajánlani.

 
miki   2020. 08. 18.

Sokkal több humorra számítottam a sorozattól, de végül nem azt kaptam, amit vártam. Kár érte, mert az előzetesek alapján nagyon ígéretesnek tűnt...

 
Dani   2020. 08. 13.

Hát őszintén szólva engem kissé untatott és nem tudott lekötni. Rogent érdekes volt ilyen szerepben látni, de csak miatta azért nem biztos, hogy érdemes nekiugrani. Közepeske részemről.

Seth Rogen