Az Amerikai Pite hatalmas változást hozott szerintem minden fiatal tini életébe. Azt gondolhatják a fiatalok, hogy ciki a szexről beszélni, aztán jön Stifler meg az "Amcsi Pite" és mindent kendőzetlen módon ír le illetve mutat be! Vannak benne egésze... Több
Tiniként a legjobb vígjáték volt szerintem. A szereplőket nagyon eltalálták. Történet nem nagyon van, de ebben a filmben nem is nagyon kell, hogy legyen. Ezt a filmet baráttal, vagy barátnővel élvezni kell.
Nekem nem jött be a film. Túlságosan bugyuta és a viccek stílusa sem tetszett, nem jön be a humora. A színészeket sem tartom profinak. Sablon, felejthető film.
Már már klasszikussá vált vígjáték, pedig nem beszélhetünk magas színvonalról. Nem fogott meg egyik része sem, mert túlságosan agyatlan és butító amerikai film, amiben az obszcén poénok játszanak nagy szerepet.
Tini korom egyik legmeghatározóbb filmje, Ezerszer láttam és még mindig nem untam rá. Egyszerűen megunhatatlan számomra, mert nem faviccekkel van tele, nagyon jók a színészek, hitelesen alakítanak, tetszik nagyon. Kedvencem Jim.
Az Amerikai Pite mára már klasszikus tinivígjátékká nőtte ki magát, ki ne hallott volna még róla? Hemzseg a remek poénoktól. Kedvenc karakterem az apa, aki folyton igyekszik, hogy kellőképpen felvilágosítsa fiát.
Annak ellenére hogy sokan szeretik a filmet, nekem nagyon nem jött át. Nem tetszett az egész film hangulata és a poénok is inkább primitívek mint szórakoztatóak, nem tudam rajtuk jót nevetni.
Tinikorom kedvenc vígjátéka, amit milliószor újranéztünk barátokkal és hatalmasakat nevettünk rajta. Néhány poént még most is kívülről fújok. Látni kell ezt a flmet.
Jó kis film, nem egy nagy szám de egyszer meg lehet nézni. Szerintem az első rész a legjobb a második még nézhető de a többi már egyáltalán nem érdekes szerintem.
A világ leg elmetegegebb vígjátéka, de ettől függetlenül szerintem majdnem mindenki szereti. Jó poénok, eltalált szereplők és izgalmas vonalat képviselő szereplők. Néhol kicsit alpári de egy ilyen filmnél ez elkerülhetetlen. A folytatások sem lettek rosszak.