Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Ava
 
Hitman   2020. 06. 30.

legújabb vélemény

Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg nem ez lesz az év akció-thrillere. Ha Tate Taylot így folytatja, kerülni fogom a filmjeit.

 
SuperBoi   2020. 06. 29.

Az utóbbi évek bérgyilkosokról szóló filmjei mind ugyanarra a sablonra épülnek, nincs bennük semmi eredeti ötlet. Sajnos így van ez ezzel a filmmel is, unalmas, kiszámítható, és bár Jessica Chastain remek sínésznő, ennél több pozitívumot nem tudok írni róla.


 
fester   2020. 06. 27.

Nem igazán tudtam, mire számíthatok, de kellemesen csalódtam. Arra gondoltam, hogy valóban egy sima John Wick utánérzés lesz az egész. De szerencsére nem így történt, bár az is tény, hogy aki azt a franchise-t szerette, ezt is szeretni fogja.

 
Williamgek   2020. 06. 25.

Na, ezt a filmet már jó ideje vártam, szerintem elképesztően pörgős és brutálisan jól megvan írva a sztorija. Jessica Chastain egészen váratlant húz, de tény az is, hogy én bármit megnézek, amiben ő szerepel. Szerintem mindenképpen kötelező megnézni!

Jessica Chastain
Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Common
Jessica Chastain
Diana Silvers
Jessica Chastain
Jessica Chastain
 
A mozi talán egy, az indulás előtt elfogyasztott utolsó pohár limonádéra emlékeztet. több»
 
Az Ava egy roppant gyenge és kiszámítható nyári slágerecske, melyet - hiába a húzós nevek -, mire beköszönt az ősz és elkezdenek hullani a sárga falevelek, már felidézni sem fogsz tudni. Nem mintha ez akkora baj lenne. több»
 

A film három főszerepét 2 Oscar-díjas (Jessica Chastain, John Malkovich) és egy Golden Globe-díjas (Colin Farrell) színész alakítja.

(hp)
 

A rendező, Tate Taylor és Jessica Chastain második közös filmje. Az első az Oscar-díjas A segítség volt.

(hp)
 

A film eredet címe Eve volt, de az alkotók végül a változtatás mellett döntöttek, és 2019. novemberében hivatalosan is bejelentették az új címet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.