Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Ava (2020)

Ava
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
39
Képek
2
Videók

Galéria (39)

Jessica Chastain
Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Common
Jessica Chastain
Diana Silvers
Jessica Chastain
Jessica Chastain

Videók (2)

 
Caravaggio1978   2022. 06. 23.

legújabb vélemény

1
Az a baj, hogy a plakátra ránézve már tudtam a film végét is

Az egész film csak egy logikátlan, érthetetlen, ostoba kaszabolás. Ez már nem sok nézőt köt le, szerintem. Pláne, hogy az utolsó pár évben majdnem évente jöttek az ilyen történetek (Atomszőke, Gemini Man, Anna stb.). Hiába érkezett a filmbe Colin Farrell, meg John Malkovich, egyszerűen annyira irritálóan közömbösek, érdektelenek, hogy inkább lefelé húzták ezt az egészet. Remélem, nem lesz hasonló alkotás a közeljövőben.

 
Artemisia   2020. 09. 20.

7
A bérgyilkos

Ava, a bérgyilkosnő különleges története Jessica Chastain, John Malkovitch és Colin Farrell triójával a főszerepben. Noha a műfaj alapjait Luc Besson már 1990-ben lefektette a Nikitával, és Tarantino Kill Billjével elérte a tetőpontját, azóta pedig a... teljes kritika»

 
JRD   2022. 06. 16.

1
A közepes...

Ahogyan néztem egyre inkább olyan érzésem támadt, hogy a sztori nem ismeretlen számomra. Aztán rájöttem, hogy egy kicsit Nikita, egy kicsit Anna, egy kicsit Amerikai bérgyilkosnő...stb. A színésznő nem tartozik a kedvencek közé viszont jó választás volt a szerepre. Az arca, a testalkata simán eladhatóvá tesz egy bérgyilkos karaktert. Az akciójelenetek tetszettek. Maga a film egyébként egyszer simán megnézhető. Ám hiába a neves színészcsapat a film nem egy kiemelkedő alkotás. Viszont szórakoztató és pörgős. De kinek milyen az ízlése! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Szilonka   2020. 08. 20.

1

Jessica Chastain gyönyörű, és ezzel minden pozitívumot el is mondtam a filmről. A neves szereplők ellenére a történet béna.

 
indingo   2020. 08. 24.

2

Hiába a nagy nevek, nagyon középszerűre sikeredett a történet. A családi szál is már eléggé elcsépelt, és az alapsztorin is lett volna még mit csiszolni.

 
VvV   2020. 09. 15.

2

Összességében egy kellemes akciófilm, de nem túl maradandó. A családi szál gyenge volt benne. A romantikus vonalat se dolgozták ki kellőképpen.

 
csd   2020. 11. 16.

1
Semmi új a nap alatt

Jessica Chastain és persze John Malkovich neve akár garancia is lehetne valamilyen minőségre, és bár az ő alakítások nagyonis rendben volt, rutinból hozták a karaktereiket, sajnos nem egészen tudták aládúcolni a teljes játékidőt. Az Ava nekem a Nikitát juttatta eszembe, de nem csak erről van szó, hiszen ez a fajta koncepció irgalmatlanul elcsépelt, és tulajdonképpen az Ava sem tudott semmi váratlant hozni.

A film összbevétele 3 291 445 dollár volt (imdb.com).

 

A film három főszerepét 2 Oscar-díjas (Jessica Chastain, John Malkovich) és egy Golden Globe-díjas (Colin Farrell) színész alakítja.

(hp)
 

A rendező, Tate Taylor és Jessica Chastain második közös filmje. Az első az Oscar-díjas A segítség volt.

(hp)
 

A film eredet címe Eve volt, de az alkotók végül a változtatás mellett döntöttek, és 2019 novemberében hivatalosan is bejelentették az új címet.

(hp)
 

A film forgatása 2018. szeptember 24-én kezdődött meg Bostonban.

(hp)
 

A film rendezői székét eredetileg Matthew Newton foglalta volna el, azonban miután a direktor családon belüli erőszakkal vádolták meg, távozott a posztról. Jessica Chastaint, a metoo mozgalom egyik jeles szószólóját többen képmutatással vádolták meg, amiért elvállata a főszerepet.

(hp)
 
A mozi talán egy, az indulás előtt elfogyasztott utolsó pohár limonádéra emlékeztet. több»
 
Az üresjáratokat iszonyú hosszú és fárasztó lelkizésekkel próbálták kitölteni, sikertelenül. Az AVA-t ugyan majdnem két és fél hónappal az amerikai premier előtt láthattam, de azt kívántam, bárcsak ne láttam volna. több»