Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
52%

Ava (2020)

Ava
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
uniterra Nézhetetlen  2020. 12. 11.

legújabb vélemény

0

Bírtam vagy 10 percig nézni. Tucatfilm, silány sztori.

 
Artemisia   2020. 09. 20.

6
A bérgyilkos

Ava, a bérgyilkosnő különleges története Jessica Chastain, John Malkovitch és Colin Farrell triójával a főszerepben. Noha a műfaj alapjait Luc Besson már 1990-ben lefektette a Nikitával, és Tarantino Kill Billjével elérte a tetőpontját, azóta pedig a... teljes kritika»


 
VvV   2020. 09. 15.

2

Összességében egy kellemes akciófilm, de nem túl maradandó. A családi szál gyenge volt benne. A romantikus vonalat se dolgozták ki kellőképpen.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

1

Jessica Chastain gyönyörű, és ezzel minden pozitívumot el is mondtam a filmről. A neves szereplők ellenére a történet béna.

 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

1

Egy újabb tucatfilm. Semmi egyediséget nem véltem benne felfedezni. Ilyen akciójeleneteket már láttunk, és a története is a szokásos.

 
petraszab   2020. 09. 02.

1

Nagyon sok hasonló készült az elmúlt években. Jön a mindenkinél okosabb, ügyesebb nő, aki férfiakat meghazudtolóan elbánik mindenkivel. Már unalmas.

 
indingo   2020. 08. 24.

2

Hiába a nagy nevek, nagyon középszerűre sikeredett a történet. A családi szál is már eléggé elcsépelt, és az alapsztorin is lett volna még mit csiszolni.

Galéria (39)

Jessica Chastain
Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Common
Jessica Chastain
Diana Silvers
Jessica Chastain
Jessica Chastain

Videók (2)

A film összbevétele 3 291 445 dollár volt (imdb.com).

 

A film három főszerepét 2 Oscar-díjas (Jessica Chastain, John Malkovich) és egy Golden Globe-díjas (Colin Farrell) színész alakítja.

(hp)
 

A rendező, Tate Taylor és Jessica Chastain második közös filmje. Az első az Oscar-díjas A segítség volt.

(hp)
 

A film eredet címe Eve volt, de az alkotók végül a változtatás mellett döntöttek, és 2019 novemberében hivatalosan is bejelentették az új címet.

(hp)
 

A film forgatása 2018. szeptember 24-én kezdődött meg Bostonban.

(hp)
 

A film rendezői székét eredetileg Matthew Newton foglalta volna el, azonban miután a direktor családon belüli erőszakkal vádolták meg, távozott a posztról. Jessica Chastaint, a metoo mozgalom egyik jeles szószólóját többen képmutatással vádolták meg, amiért elvállata a főszerepet.

(hp)
 
A mozi talán egy, az indulás előtt elfogyasztott utolsó pohár limonádéra emlékeztet. több»
 
Az Ava egy roppant gyenge és kiszámítható nyári slágerecske, melyet - hiába a húzós nevek -, mire beköszönt az ősz és elkezdenek hullani a sárga falevelek, már felidézni sem fogsz tudni. Nem mintha ez akkora baj lenne. több»
 
Az üresjáratokat iszonyú hosszú és fárasztó lelkizésekkel próbálták kitölteni, sikertelenül. Az AVA-t ugyan majdnem két és fél hónappal az amerikai premier előtt láthattam, de azt kívántam, bárcsak ne láttam volna. több»