Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Ava (2020)

Ava
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
39
Képek
2
Videók

Galéria (39)

Jessica Chastain
Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Common
Jessica Chastain
Diana Silvers
Jessica Chastain
Jessica Chastain

Videók (2)

 
drg0602   2022. 01. 22.

legújabb vélemény

0

Minden kritika ellenére nézhető film szerintem. Igazából engem lefoglalt. Egyszer mindenképpen nézhető. 6/10

 
Artemisia   2020. 09. 20.

7
A bérgyilkos

Ava, a bérgyilkosnő különleges története Jessica Chastain, John Malkovitch és Colin Farrell triójával a főszerepben. Noha a műfaj alapjait Luc Besson már 1990-ben lefektette a Nikitával, és Tarantino Kill Billjével elérte a tetőpontját, azóta pedig a... teljes kritika»

 
Szilonka   2020. 08. 20.

1

Jessica Chastain gyönyörű, és ezzel minden pozitívumot el is mondtam a filmről. A neves szereplők ellenére a történet béna.

 
indingo   2020. 08. 24.

2

Hiába a nagy nevek, nagyon középszerűre sikeredett a történet. A családi szál is már eléggé elcsépelt, és az alapsztorin is lett volna még mit csiszolni.

 
VvV   2020. 09. 15.

2

Összességében egy kellemes akciófilm, de nem túl maradandó. A családi szál gyenge volt benne. A romantikus vonalat se dolgozták ki kellőképpen.

 
csd   2020. 11. 16.

1
Semmi új a nap alatt

Jessica Chastain és persze John Malkovich neve akár garancia is lehetne valamilyen minőségre, és bár az ő alakítások nagyonis rendben volt, rutinból hozták a karaktereiket, sajnos nem egészen tudták aládúcolni a teljes játékidőt. Az Ava nekem a Nikitát juttatta eszembe, de nem csak erről van szó, hiszen ez a fajta koncepció irgalmatlanul elcsépelt, és tulajdonképpen az Ava sem tudott semmi váratlant hozni.

 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

1

Egy újabb tucatfilm. Semmi egyediséget nem véltem benne felfedezni. Ilyen akciójeleneteket már láttunk, és a története is a szokásos.

A film összbevétele 3 291 445 dollár volt (imdb.com).

 

A film három főszerepét 2 Oscar-díjas (Jessica Chastain, John Malkovich) és egy Golden Globe-díjas (Colin Farrell) színész alakítja.

(hp)
 

A rendező, Tate Taylor és Jessica Chastain második közös filmje. Az első az Oscar-díjas A segítség volt.

(hp)
 

A film eredet címe Eve volt, de az alkotók végül a változtatás mellett döntöttek, és 2019 novemberében hivatalosan is bejelentették az új címet.

(hp)
 

A film forgatása 2018. szeptember 24-én kezdődött meg Bostonban.

(hp)
 

A film rendezői székét eredetileg Matthew Newton foglalta volna el, azonban miután a direktor családon belüli erőszakkal vádolták meg, távozott a posztról. Jessica Chastaint, a metoo mozgalom egyik jeles szószólóját többen képmutatással vádolták meg, amiért elvállata a főszerepet.

(hp)
 
A mozi talán egy, az indulás előtt elfogyasztott utolsó pohár limonádéra emlékeztet. több»
 
Az üresjáratokat iszonyú hosszú és fárasztó lelkizésekkel próbálták kitölteni, sikertelenül. Az AVA-t ugyan majdnem két és fél hónappal az amerikai premier előtt láthattam, de azt kívántam, bárcsak ne láttam volna. több»