Tetszett Az emlékmás feldolgozása, szerintem egyáltalán nem lett rosszabb az elődjénél, igaz kicsit más. Érdemes megnézni ezt a sci-fi-t, izgalmas nagyon.
Nagyon érdekes az alapötlet, érdekfeszítő és izgalmas a történet, jó a szereplőválogatás, rég láttam már ennyire jól összerakott és mély tartalommal bíró akció thrillert. Érdemes megnézni.
Mai thrillerek közül a jobbak között van a film. Végig izgalmas, cselekményes, jó szórakozást nyújt és leköti a nézőt. Fordulatos és érdekes, igazi thriller!
Nekem nagyon tetszett a sztori és az egész film hangulata. Valóban izgalmas , ötletes. Pozitív csalódás volt.
Fordulatos, szövevényes, aktív film, aminek egy perce sem unalmas. Nagy élményt jelentett moziban. Egyáltalán nem sablonos, végig izgalmas, fordulatos film.
Kategóriájában egész jó film. Összetett, nem sablonos és a szereplők alakítása is meggyőző. A sztorija végog izgalmas, pörögnek az események, nem volt unalmas rész benne.
A legjobb thrillerek között van a film mind a szereposztást, a szereplők alakítását, mind a történetet tekintve. Kategóriájában kiemelkedő a film, végig izgalmas, feszültséget fenntartó!
Az eredeti Total Recall - Az emlékmás (1990) Arnold Schwarzenegger főszereplésével is nagyon tetszett, ezért örültem, hogy készül egy remake a filmből, ráadásul miután megnéztem boldogan konstatáltam, hogy remake is lehet jó.
Annak ellenére hogy sablonos a sztorija, szerintem ez egy nagyon jól sikerült thriller, ami végig izgalmas és fordulatokban is bővelkedik, végig lekötött, nem unatkoztam rajta.
Izgalmas, fantáziadús történetű film, nem egy megszokott sablonfilm. Végig feszült, izgalmas és érdekes, nem kiszámítható, tele van fordulattal és a sztorija nagyon is egyedülálló.
Nekem alapjában nagyon bejönnek az ilyen misztikus filmek és ez sem okozott csalódást. Érdekfeszítő téma, jól alakító színészek, nagyon bele lehet élni magadat a sztoriba, ajánlani tudom.
Eredetiben valóban jobb, de nekem tetszik a remake is. Hiteles, kiváló színészi alakítás, és nem utolsó sorban izgalmas akció, színvonalas effektek.