Érdekes, izgalmas, nekem bejött. Az első akciófilm volt amit láttam és azóta a hasonló jellegű filmek tömegét néztem már meg. Részemről ez a film szerettette meg vele ezt a kategóriát
Ez igen! Ritka az olyan remake/átirat, ami jobbra sikerül az eredetinél. Igaz, ez esetben nagyon át lett írva a történet, de azt hiszem, szükség volt rá ahhoz, hogy a 21. század filmjei között megállja a helyét. Remek szereplőgárdát szedtek össze, mi... Több
Izgalmas, fordulatos film. Edward Norton nagyon jól alakít benne, de egyébként a sztori elég sablonos, rablás, akció, fordulatok. Ennek ellenére ajánlom, mert szórakoztató élményt nyújt.
A kedvenc szineszeim egy elcsepelt filmben. A tortenet szakalas, hogy mondjak valami jot. De a tobbit, csak az a szo amit alapiskola ota nem hasznaltam: "dedós" . Az hogy tele van sztarokkal, telenyomtak dollarral es a legjobb studiokban keszult, es megis egy unalmas filmet csinaltak, magaba erdemel egy Oskar-t
A sztorit olvasva sablonosnak tűnhet a film, de ha megnézi az ember, ennek ellenkezőjéről győződhet meg. Egy érdekfeszítő, folyamatosan egy különleges feszültséget fenntartó film igazi színészi karakterekkel.
Egy egész jó film tele egész jó színészekkel. Akció van benne bár nem túlzottan pörög a film néhány jelenete de az elnézhető. Aki oda van az efféle "rablós" filmekért nyugodtan nézze meg nagyot nem fog csalódni
Két kedvencem is szerepel benne, habár Edward Norton itt kicsit elveszik a fura haja és bajsza mögött :D Jason Statham bár kevés jelenetben van benne, de emlékezetes a jóképű karaktere, Seth Green vicces a geek tagként, és a rablósztori is leköt, úgyhogy ez egy kellemes kikapcsolódás lehet mindenkinek.
Pörgős kis akciófilm, amin egy percig nem tud az ember unatkozni, mindig történik valami izgalmas. Csavaros, érdekes és szép helyszíneken játszódik. A film eleji velencei üldözéses jelenet az egyik legizgalmasabb, de a film végi Minikkel vívott verseny sem kevésbé rossz.
Sokak szerint az olasz meló egy klasszikus és tipikus és kihagyhatatlan film lehet hogy pont ezért okozott csalódást. Még egyszer biztosan nem fogom megnézni
Az olasz meló nálam már klasszikusnak számít akciófilm kategóriában , jók és pörgősek a jelenetek, látványos és hiteles a karakterek ábrázolása és alakítása, nagyon jó a befejezés, végig pörög a film.
Ez egy jó kis film, ami szerintem túllép az egyszerű betörős, lopós filmeken, ez egyrészt tele van jó színészekkel és csavaros történettel, másrészt sok a jó jelenet is benne, amit leginkább a Mini Cooperek dobnak fel igazán.
Tökéletesen felépített, fordulatos film, nagy nevekkel. Jó kis akció, nem az az agyatlan, lövöldözős fajta. Feszültségben és látványban sincs hiány, jó az egyensúly.