Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84

Az ördög Pradát visel (2006)

The Devil Wears Prada
Filmadatlap
 
26
Szereplők
54
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Az ördög Pradát visel (2006)

 
szd91   2020. 02. 12.

legújabb vélemény

Szeretem ezt a filmet, de nem tudnám megmondani miért. Pörgős, néha vicces, kellemes hangulatú film. Érdekes párhuzam, hogy Anne Hathaway ebben a filmben milyen jól megformálta a kis elesett, elnyomható, mindenáron megfelelni akaró gyakornokot, majd évekkel később már ő alakította A kezdő (The Intern) című filmben a karrierista, célratörő főnököt, aki valahol ugyanolyan megfeleléskényszerrel küzd, mint a korábbi gyakornok figurája.

 
indingo   2017. 04. 11.

Egy divatszeretőnek jó volt egy picit egy divatmagazin kulisszatitkai mögé pillantani. Érdekes volt sztori, a szereposztás pedig remek. Meryl Streep remekül hozta a karaktert.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 11.

Az ördög Pradat visel egy igazi jó kis karriertörténet egy olyan főnökkel a középpontban, akit mindannyian szeretnénk elkerülni, ám akitől egy életre meg lehet tanulni hogyan állj ki önmagadért és hogyan szárnyalj túl a saját határaidon. Meryl Streep tényleg ördögi a szerepben, pedig ő sokkal inkább egy afféle szerethető, "a légynek sem tudna ártani" típusnak tűnik (mint ember), de színészként nem ismer lehetetlent és ezer arcával bármilyen karaktert hitelesen tud alakítani. Anne Hathaway sem rossz, ám szerintem Emily Blunt és Stanley Tucci túlszárnyalják őt a filmben. A divat egy örök klasszikus, amely mint téma gyakran köszön vissza a filmvásznon, ám Az ördög Pradat visel azért több annál, mint hogy hogyan lehet minél több márkás ruhát, cipőt és táskát belepréselni egy történetbe. Ez a film sokkal inkább a sikeres nőkről és a sikeres női karrierekről szól és hogy hogyan lehet összeegyeztetni ezt a magánélettel, a családdal és a boldogsággal. Épp ezért minden boldogulni, karriert építeni vágyó nőnek ajánlom megnézésre.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nagyon sokáig halogattam eme filmnek a megtekintését mert leírása alapján és a romantikus besorolás nem tette vonzóvá. Pedig ez egy tanulságos és szeretni való történet.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Szerintem nincs olyan lány,aki ne látta volna,s ne imádná. Kiváló csajos estékre. Kis humorral,ám annál nagyobb komolysággal mutatja be a divat világát ez a film. Meryl Streep pedig egy istennő,az is marad örökre:)

 
szaka123   2016. 01. 25.

Jó kis vígjáték. Jó színészekkel (Maryl, Hathaway, Tucci). A sztori nem nagy durranás, de sokat dob rajta a színészi teljesítmény. Egyszer érdemes megnézni, aztán eldönteni, hogy megéri-e még egyszer!

 
Szilonka   2019. 07. 26.

A divat változik, a stílus örök. Már többször láttam, remek benne ahogy a főszereplő karaktere fejlődik. Gyönyörű ruhák és színek még élvezhetőbbé teszik a filmet.

 
diumiu   2018. 01. 31.

A történet nem rendelkezik nagy extrákkal, ennek ellenére olyan jó álmodozni arról hogy ilyen meg is történhet akár. Nagyon szeretem ezt a filmet, Meryl Streep és Anne Hathaway nagyon jól működnek együtt, a divatvilágba belelátni meg szuper jó. Nagyon szeretem ezt a filmet.

 
TomÁcs   2019. 09. 20.

Nagyon hangulatos film a stílusról, a divat világából. A története végig nagyon izgalmas, helyenként humoros, másutt drámai.

 
VvV   2016. 05. 18.

Remek film. Érdekes a története és egy kegyetlen világot mutat be. Meryl Streep remekül hozza a karaktert.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Nem éppen vagyok egy divatmániás, de ez a film nagyon tetszett. Zseniális színészgárda támogatja meg az amúgy is erős alaptörténetet. Siker és magánélet között hol az egyensúly ha egyáltalán van. Választani kell. És persze a kötelező szerelmi szál is megvan a filmben, bár én azt személy szerint inkább hanyagoltam volna. Simon Bakernek nagyon örültem a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Végre egy film, ahol értelmesen lefordították a címet. Meryl Streepet és Anne Hathawayt jó volt egy filmben látni, kicsit a múlt és a jelen találkozott benne.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon tetszett ez a film igazán humoros, szórakoztató, Meryl Streep egy nagyon jó színésznő, és a tehetségét ebben a filmben is megmutatja. A többi karakter is jó, de az övé a legjobb. Mindenkinek ajánlom ezt a vígjátékot.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Anne Hathawaynek nagyon jól állt a kis kezdő újságíró/mindenes szerep. Meryl Streepről pedig már régóta tudjuk, hogy bármit el tud játszani.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

Hogy ez mennyire elit és flegma egyszerre! Imádom Mirandát, annyira nagyvilági asszony. Könnyed, szórakoztató, de ennek ellenére maradandó nyomokat hagyó, idéznivaló film.

 
Filmelemző   2018. 04. 29.

Egy kifejezetten furcsa, de érdekes film egy hatalommániás divatdiktátorról és a tőle függő emberekről. Nagyszerű alakítások, jó sztori, különleges karakterek. Meryl Streep és Anne Hathaway kimagaslót nyújtanak. Közben bepillantást nyerünk az amerikai divatszakma világába is. Értékelésem: 7/10 pont.

 
Timcsi   2019. 01. 26.

A kedvencem Anne Hathaway-től. Közel áll hozzám a divat világa. A története kicsit elgondolkodtató.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Az egyik kedvenc filmem. Csupa olyan színésszel akiket imádok. Bármikor bármennyiszer meg tudnám nézni. IMÁDTam

 
petraszab   2019. 05. 04.

A Streep-Hathaway páros mondanám hogy a múlt és a jelen, de tudjuk, hogy Meryl Streep örök. A divatvilágon túl egy érzelmes történetet kapunk jó karakterekkel.

 
SzFa   2017. 10. 18.

Kedvenc filmjeim közzé tartozik. Meryl Streep és Anne Hathaway is remek színésznők, itt sem csalódtam bennük. Remek történet, kiváló megvalósítás. Szórakoztató alkotás.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

Kellemes csajos film, nagyon extrát nem nyújt, de nem mondanám rossznak távolról sem , mondjuk maga a téma (a divat világa) sem vonz különösebben, ha így lenne, lehet, hogy jobban bejönne.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Egyik kedvenc csajos filmem. Zseniális poénok vannak benne, a karakterek nagyon érfekesek és adják magukat a feszültségekre és a poénokra is, de közben rettenetesen emberiek... ettől lesz igazán a kedvencem.

 
Curacao86   2015. 05. 14.

Magával ragadó, többször nézős vígjáték, megspékelve egy kis drámával, amit mindenféleképpen Meryl Streep visz el a hátán. Anne Hathaway akár mennyire is közvetíti jól az esetlen gyakornok lány szerepét, amit könnyen átél a néző, ős csak egy jó fej mellékszereplő marad a történetben az örökké szurkálódó, de kedvelhető Stanley Tucci karakterével együtt.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Meryl Streep egyik legjobban alakított szerepe. Igazi csajos film. Szuper, néhol vicces néhol pedig komoly. Unaloműzésnek tökéletes. Férfiaknak tilos de minden nőnek kötelező megnézni.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 29.

Nem tetszett mondjuk nem is szeretem az ilyen női karrierista filmeket. Engem kifejezetten idegesített Meryl Streep szereplése. Csak 2 csillagot adok

 
Evcsi95   2015. 08. 25.

Tipikus mindent akarok, megkapok, de a régieket elfelejtem történet. Szeretem Meryl-t. Hihetetlen mennyiféle szerepet el tud játszani.

 
oneminute   2018. 07. 07.

Érdekes történet a főnök és beosztott kapcsolatáról. Ma igenis így működik a világ, mindenki átgázol a másikon a céljai elérése érdekében.

 
lauralaura   2019. 02. 06.

Engem őszintén helyenként irritált, helyenként viszont szórakoztatott. A végével nem tudtam kiegyezni.

 
Hablaty   2016. 10. 13.

Érdekes a Voughal való párhuzam. A története nekem, mint divatimádónak igazi felpezsdülés volt.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 04.

Unalmas! Nem tudtam azt átérezni amit a készítők akartak volna!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.