Az oroszlánkirály

The Lion King

2015.03.12 mimi

Örök kedvenc. Ugyanolyan élvezettel néztem kiskoromban, nézem most is és fogom 70 évesen is .

2016.10.01 Lost Silver Book

Az egyetlen olyan mese, amit annyiszor láttam VHS kaziról, hogy kivülről tudom szóról szóra és nem csak a dalokat. Ha annak idején így felkészültem volna az érettségire, ahogy ezt tudom, hááát.... :) Nagyon szép rajzolású, jópofa karakterekkel és a t... Több

2016.02.04 tamas84

Az oroszlánkirály gyermekkorom egyik legszebb mozis élménye. Egy igazi klasszikus, szívbemarkoló történettel, gyönyörű képekkel és emlékezetes dallamokkal. Kevés animációs film tudta megközelíteni a színvonalát.

2017.09.26 Bibabac

Örök életű mese csodás dalokkal, aranyos történettel és még aranyosabb karakterekkel. Felnőtt fejjel is élvezhető, sőt. Vannak mondatok, dalszövegek, amiket csak most értettem meg igazán.

2016.07.06 Pock

Klasszikus, időtálló mese érdekes történettel és karakteres szereplőkkel. Már csak a zenéje miatt is érdemes a filmet megnézni. Szívhez szóló, aranyos mese, aminek van tanulsága is.

2016.04.11 BallEr

Furcsa módon eléggé szeretnivaló film ez ennek ellenére én inkább szimpla egyszerűnek nevezném, mint valami nagyszerű alkotásnak és mégis megnyert magának. Könnyen kedvelhető!

2017.03.20 Zenta

Nagyon bájos, gyönyörű Disney mese, ami a mai napig könnyet csal a szemembe. Megható, szép történet, egy igazi Disney-film, amit biztosan levetítek majd a gyerekeimnek, ha lesznek.

2016.07.22 K.bogi

Klasszikus és ütős kis régi Disney mese ez. Szerintem ez az a rajzfilm tipikusan amin egyszer mindenki átesik gyerekként, hogy a kedvence legyen. Még ma is megvan a polcomon vhs-ként pedig már nincs is magnóm. Emlék, és nem szívesen válna meg az ember az emlékektől.

2016.07.29 Homer

Gyönyörű rajzfilm ami a mai felgyorsult világban és a gyerekek megváltozott igényeivel szemben is győztesen tud felülkerekedni. A rajzolása egyedi és gyönyörű, bár a Disneyben ilyen téren még sosem csalódtam. A zenék az igazi erőssége a mesének.

2015.06.30 BuBu

Egy nagyszerű tanulságos, kiváló mondanivalóval megáldott mese! Gyerekkorom kedvence volt! Szórakoztató, olykor humoros mese, drámával és érzelmekkel fűszerezve.

2017.03.21 Péter

Ebben a Disney-filmben minden egyben és rendben van. Gyönyörű a zenéje, a történe aprólékosan kidolgozott, pörgős, megható és elgondolkoztató. A karakterek szerethetőek.

2016.12.08 Pappcsino

Nagyon szép mesefilm. Gyerekként egy időben minden nap ezt akartam megnézni, pedig nagyon sok másik mesefilmem is volt. Megható szép történet, amin mindig nagyon elérzékenyültem.

2016.07.25 N.Béla

Nagyon vidám és egyben szomorú mese is. Gyönyörű történet és szerintem mindenki ismeri ezt a mesét. Tipikus emberi szereplőkre is ráhúzzhatóó a való világban ez a mese és ez adja a tanítását a gyerekeknek. A zenéje és Szulák Andrea hangja mindig fentmarad a Disney történetében.

2016.07.11 Bog1

Igazi disney kedvenc ez még a mostani gyermek generációknak is. A zenéi a 90-es generációkba tudat alatt is beleivódott:D:) Már csak ha hasonló traktust, ritmust hallok akkor is beugranak bizonyos képkockák a meséből, bár régen láttam már, nagyon rég... Több