Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
57
Szereplők
15
Vélemények
17
Képek
6
Videók
Banshee
Antony Starr
Ulrich Thomsen
Alpha Trivette
Antony Starr
Antony Starr
Ulrich Thomsen
Antony Starr
Lili Simmons
Antony Starr
Ivana Miličević
Rus Blackwell
Rus Blackwell
Rus Blackwell
Matt Servitto
Ivana Miličević
Trieste Kelly Dunn
Hoon Lee
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

bunyó-szex-rablás és család

10 perc bunyó ,10 perc sex,10 perc család + egy jó kis történet ....részenként ..... rendesen megcsinált ,szórakoztató kis akciósorozat . nem unalmas az biztos.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ennek a sorozatnak semmi hibája nincs, pörgős akció dús és eseményekkel teli. Azonnal beszippantja a nézőt és folyamatosan képes darálni lefele a részeket annyira remek.


 
ZeroHero   2015. 05. 18.

Nalam ez most a No1 sorozat. Porog szal, nincsenek uresjaratok, meseszep nok, ferfias ferfiak, eroszak, szex, rendorseg, minden ami a macso eleterzeshez kell.

 
wintermat   2016. 08. 16.

Remek sorozat, tele izgalommal és akcióval. Ha egyszer elkezdem folyamatosan nézem a részeket, annyira fenn tartja az érdeklődésemet. Néha már már túlságosan durva, és a kellőnél több 18 karikás jelenetet raknak bele, de ettől függetlenül nézendő sorozatról van szó.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Már egy ideje szemeztem ezzel a sorozattal, de valahogy nem tudott eléggé lelkesíteni. Épp nem volt mit néznem, ezért úgy döntöttem, belevágok. Még csak pár részen vagyok túl, de eddig jól alakul.

 
Az évadzáró után az volt az érzésem, hogy különösebben nem botránkoztatna meg, ha ez lett volna a sorozatfinálé is. több»
 
Így ha kilépnél a megszokott szériák köréből, és még a gyomrod is bírja az erőszakot, akkor remek időtöltés lesz. Egy próbát mindenképpen megér. 7/10 több»
 

A sorozat alapján készült el a Banshee Origins című képregény, melyet a sorozat alkotói írtak, és Mike Hendreson illusztrál.

(hp)
 

A stáblista után minden rész végén látható egy extra zárójelenet.

(hp)
 

Minden rész főcímében új fotók láthatóak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.