Banshee (2013-2016)

Matt Servitto
Ivana Miličević
Trieste Kelly Dunn
Hoon Lee

Robinson76   2022. 07. 26.

A rablóból lett pandúr

Egy jól kigondolt és remekül felépített sorozatról van szó, mely képes beszippantani a nézőt, ha elég edzett ehhez a nyers, erőtől duzzadó szériához. Kellően mocskos és véres, de stílusos és minőségi. Az első évadot követően parkolópályára tettem, azóta sem került elő, de soha ne mondd, hogy soha!

Deku   2017. 08. 21.

Ennek a sorozatnak semmi hibája nincs, pörgős akció dús és eseményekkel teli. Azonnal beszippantja a nézőt és folyamatosan képes darálni lefele a részeket annyira remek.

ZeroHero   2015. 05. 18.

Nalam ez most a No1 sorozat. Porog szal, nincsenek uresjaratok, meseszep nok, ferfias ferfiak, eroszak, szex, rendorseg, minden ami a macso eleterzeshez kell.

wintermat   2016. 08. 16.

Remek sorozat, tele izgalommal és akcióval. Ha egyszer elkezdem folyamatosan nézem a részeket, annyira fenn tartja az érdeklődésemet. Néha már már túlságosan durva, és a kellőnél több 18 karikás jelenetet raknak bele, de ettől függetlenül nézendő sorozatról van szó.

Gigi   2017. 01. 13.

Már egy ideje szemeztem ezzel a sorozattal, de valahogy nem tudott eléggé lelkesíteni. Épp nem volt mit néznem, ezért úgy döntöttem, belevágok. Még csak pár részen vagyok túl, de eddig jól alakul.

Indkgo   2018. 09. 22.

Imádom!! Annyira rossz, hogy vége, nem folytatják. De már előről kezdtem, így elvagyok rajta. Váratlan helyzetek, tökéletes szereplők és minden ami egy jó sorozathoz kell.

szf   2019. 02. 01.

Először három csillagot adtam neki, de aztán rájöttem, hogy annak ellenére, hogy nekem nem jött át, a maga műfajában ez egy jó sorozat. A színészi játékok szuperek voltak és a sztori is érdekes és olykor meghökkentő volt, sokszor nem bírtam ki, hogy ... több»

A sorozat alapján készült el a Banshee Origins című képregény, melyet a sorozat alkotói írtak, és Mike Hendreson illusztrál.

(hp)

A stáblista után minden rész végén látható egy extra zárójelenet.

(hp)

Minden rész főcímében új fotók láthatóak.

(hp)

Az első évad főcímében a kombinációs zár az alábbi három számon áll meg: 42, 15, 68. A második évadra a számok az következőekre változtak: 62, 07, 30, 99.

(hp)

Annak ellenére, hogy a sorozatban számos szexjelenetet bevállalt, Antony Starr (Lucas Hood) prűdnek vallja magát.