Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Kicsit lapos, de kelloen beteg, kelloen feketehumoros, kelloen groteszk skandinav filmremek, annak minden tipikus sitlusjegyevel. Mads Mikkelsen itt is, mint mindig minenhol zsenialis, a poenok ulnek, a fekete humor minden pillanatban jo helyen van es tokeletesen szorakoztatja az embert 90 percig.

 
dulkap   2017. 04. 18.

Jól indul a film, de aztán ellaposodik és igazából nem történik semmi érdekes. Sokkal groteszkebbre és humorosabbra számítottam, ahogy a film indul, de aztán egy átlagos drámává alakul. A színészek kiválóak benne, ám a karakterek kicsit kidolgozatlanok. Nem rossz film, mert van benne fantázia, csak én többet vártam.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 07.

Érdekes a történet bár túl kikényszerítő, de megállja a helyét a maga keretei között. Mégis valamiért nagyon átlagosra sikeredett pedig a színészek játéka tetszett és a hangulata is tetszett, de nem nyújtott különösebben semmilyen ézelmi töltetet pedig próbálkozot a film. Valamit nagy lélekbölcseletet akar feltárni a nézője elöl aminek a kulcsmondata a " kell egy saját hely" amit értek de ez a fészekrakó ösztön ez minden normális emberben megvan. Végülis egyszer meg lehet nézni. Van benne pár sötét humor de ne várjunk ettől a humortól sokat .

 
quentin   2016. 10. 08.

Szuperjó film arról, hogy próbál négy barát kiszállni a gengszter szakmából, és szögre akasztani a fegyvert. Jól sikerült poénok és vicces jelenetek. Kicsit megpróbálja utánozni a tarantino-stílust, de ez nem rontja el.

 

Az ajándékpuska a film elején valójában nem egy AK-47-es ahogyan azt mondják hanem, egy román PSL.

(dailyfilmsan)
 

A film elején találkozunk egy lengyelnek titulált szereplővel, aki valójában oroszul beszélt.

(dailyfilmsan)
 

Stefan nagypapáját és anyját alakító színészek már korábban, pontosabban 1978-ban játszottak együtt a Matador című sorozatban.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.