Valami laza, akciódús és vicces filmre számítottam, ehhez képest egy egész unalmas és rémisztően buta alkotáshoz volt "szerencsém". Volt 1-2 értékelhető jelenet, de összességében hatalmas csalódás, és nem értem, Jeremy Renner mit keresett benne.
A Boszorkányvadászok egy nagy katyvasz, minden percében esik szét, az forgatókönyv rettenetes akárcsak a rendezés, a színészek meg, hát azt hiszem életük egyik legnagyobb hibáját követték el. És pontosan egy látszik az arcukon másfél órán keresztül.
Igazából teljesen olyan film, amit az előzetes alapján vártam. Ha valaki az alapján úgy gondolja, hogy tetszeni fog neki, az valószínűleg nem fog csalódni.
Jancsi és Juliska felnőttként is űzik a boszorkakivégző ipart. Kicsit viccesnek találtam ezt a filmet, de végső soron nem volt rossz.
Ha jót akartok magatoknak, ezt a filmet a lehető legmesszebbről kerüljétek el, mert egyszerűen annyi helyen rossz, hogy fel sem lehet sorolni. Valami olyasmire gondoljatok, mint a Lincoln, a vámpírvadász, ha azt nem láttátok, akkor ti már sokkal előr... Több
Szeretem a modern feldolgozásokat, így ez a film is az egyik kedvencem lett. A szereposztás kiváló. Juliska karaktere lehetett volna keményebb is egy picit, de rendben volt. A film látványosra sikeredett. Nagyon remélem hogy lesz folytatása is. Bátran ajánlom aki szereti a fantasy filmeket kissé keményebb megvalósítással.