Bridget Jones babát vár

Bridget Jones's Baby

2017.07.25 Lonka

Nem mondhatom rá, hogy rossz volt, mert romantikus vígjáték kategóriában még így is sok filmet ver, de valahogy a megszokott BJ filmek hangulatát nekem már nem tudta visszaadni.

2017.12.14 Greeta

Jó volt újra Bridget karakterét képernyőn látni, de a kezdeti dilis, szétszórt nőt én már nem láttam a képernyőn A zenék most is szuperek voltak. A története azért dob rajta.

2019.04.21 petraszab

Egy amúgy is nehezen elviselhető Bridget, aki most ráadásul még babát is vár. A karakterek most is szuperek, és a zenéket is csak dicsérni lehet.

2017.09.27 SzFa

Alapjáratban nem kedvelem a Bridget Jones karakterét, szerencsétlen, kövér balfék. Az első két film nem is igazán tetszett, de azért megnéztem. Számomra pozitív csalódás volt, sokkal jobb volt mint amit vártam, még időnként nevettem is rajta.

2016.11.22 Borga

A Bridget Jones babát vár célközönségét elsősorban a nők alkotják, ennek ellenére be kell valljam, én is remekül szórakoztam a filmen és ahogy megfigyeltem, a többi férfi is nagyokat nevetett a moziban. Szuper, mulattató vígjáték.

2016.09.26 Ghotik

Hétvégén láttuk moziban a filmet és szerintem a három rész közül ez a legjobb. Végig vicces, lazulós, szórakoztató és pörgős vígjáték. Tetszett, ajánlom!

2017.08.17 Adepto

Nekem az első várakozásaimmal szemben nagyon tetszett. Tudtak egyediek lenni sokszor és habár nem konstansan vicces, mint az első kettő, de sok poént lehet belőle kiemelni. Szórakoztatott!

2017.05.21 Evcsi95

Imádtam az eddigi két részt és ezzel sem vagyok másképp. Vicces, mint mindig. Tényleg csak Bridget Jones tud ekkora kalamajkákba kerülni.

2016.09.18 Kirana80

A film határozottan menetel, üresjáratok, és erőltetett poénok nélkül. Sikerült meglovagolni az első két rész sikerét, és azt felülmúlni,ami ritkaság a trilógiáknál és folytatásos történeteknél. A csetlő-botló Bridget sikeresen implementálva lett 40-... Több

2016.10.08 Hablaty

Az első két rész fényévekkel jobb. Itt nagyon izzadságszagúak a poénok és picit erőltetett e történet.

2016.10.06 adamkatka

Nem értek egyet a negatív kritikákkal, szerintem semmivel sem volt gyengébb vagy érdektelenebb a korábbi részekhez képest, sőt talán még ütősebb volt. Tetszettek a poénok,a túlzó jelenetek.

2016.11.06 cinderella

Nem vagyok egy nagy Bridget Jones rajongó, inkább csak kíváncsiságból néztem meg. Az első fele nekem elég unalmas volt és erőltetett, szenvedés volt nézni. Viszont a második fele meglepően jobb volt, sokkal jobb poénokkal. Kár, hogy nem az egész film volt ilyen.

2017.03.03 Acropolis

Fergeteges vígjáték. Nekem pozitív csalódás volt főként a sorozat többi részéhez képest. Szerintem ez a legjobb rész, ütősek a poénok és végig pörögnek az események.

2016.10.26 fazekasanett92

Volt benne pár erőltetett jelenet, ami azért levitte a fiim színvonalát. Nem érte el az előző részeket, sem humorban, sem a sztorit illetően. Voltak jó poénok, de egy abszolút átlagos vígjáték.