Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
BoBamburg   2019. 03. 11.

Jó öreg francia vígjátékok. Csak az a baj velük, hogy nem viccesek, cserébe erőltetettek és sokszor idegesítőek. Nincs ez máshogy a Legénybúcsú Bt.-vel sem. Gyenge alakításoknál csak a még gyengébb "poénok" rosszabbak. A "budapesti" taxisofőr csávó pedig az egyik frusztrálóbb karakter akit mostanában láttam. Arról pedig tényleg már említést se teszek, hogy sikerült Budapestet reális módon bemutatniuk. Ja, várj, nem sikerült.

 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Adott 2 jóbarát akiket egy jobb szórakozóhelyre, sztripperbárba sem engednek be...hát mi az első ötlet...szervezzük Budapestre legénybúcsúkat... film szerint drog, k@rvák minden sarkon kb Budapesten xd Hát hirtelen nem tudtam sírjak e vagy nevessek. Hát nagy hülyeség voltXD de mondjuk én élveztem ezt az idióta vígjátékot. Egyszer nézős, de pestieknek kötelező;) :D


 
P   2019. 03. 10.

Csak azért töltöttem le, mert Budapesten játszódik. Akadtak benne jó jelenetek, bár nem egy nagy eresztés a film, de nálam elérte a kívánt hatást, kb másfél órára kikapcsolt.

 
MattesBarca   2018. 10. 26.

Na, végre egy nem klisés francia vígjáték. Vártunk rá egy darabig! Humoros, a színészek nagyon jól hozták a figurákat (láthatóan élvezték a forgatást), mi remekül szórakoztunk. Merem ajánlani!

 
Phalanx   2018. 10. 25.

Nekem ez a fajta humor sosem jött be igazán, és bár adtam mindennek ellenére egy esélyt a filmnek, sajnos nem múlta felül az elvárásaimat. Agyatlan, néha túlságosan is híg poénokból áll az egész. Szerintem ez simán ízlés kérdése, kinek jön be ez a film. Ennyi.

Jonathan Cohen
Manu Payet
Monsieur Poulpe
 

LEGÉNYBÚCSÚ BT.
ÖSSZESSÉGÉBEN
Gyenge, fáradt helyzetkomikummal, néhol bántó közhelyekkel operáló darab, mely még saját műfajában is alulteljesít. Megtekintését csak saját felelősségre ajánlom. több»
 
Egy francia vígjáték, aminek Budapest az eredeti címe. több»
 

Ez Monsieur Poulpe karrierjének első filmje, melyben főbb szerepben láthatjuk. Legutóbb a Taxi 5-ben tűnt fel egy kisebb mellékszerepben, melyet a hazai mozikban is bemutattak.

(hp)
 

A nightclubban játszódó jelenetet ugyanabban a budapesti épületben forgatták, ahol a Szárnyas fejvadász 2049 és a Vörös veréb egyes jeleneteit is.

(hp)
 

Manu Payet és Alice Belaïdi második közös filmje a Radiostars után. Payet és a film másik szereplője, Alix Poisson szintén dolgozott már együtt a Gyakorlati apaképzés forgatásán.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.