Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
62
 
26
10
3
31

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Hetedik   2018. 05. 30.

Őszintén szólva sosem rajongtam a szériáért, a második rész az, amit a mai napig akárhányszor újra tudok nézni. Az a taxi még nagyon ott volt, goromba kinézete, stílusos karosszériája, Giber felügyelő zseniális játéka, a parádés autós jelenetek mind mind klasszikussá tette azt a részt. Aztán eltelt több mint egy évtized és a széria kifulladt. Idén próbáltak új vért pumpálni belé, de az eredmény csak egy egyszernézős, néhol túlerőltetett vígjáték lett. Giber felügyelő már egyáltalán nem vicces, a taxi ormótlan és duci lett, a páros pedig cserélődött de elég rossz irányba: kaptunk egy francia Vin Dieselt ugyanolyan fantasztikus mimikával meg egy vinnyogó hülyegyereket. Az autós üldözések nagyon gyengék, a Ferrari és a Lambo azért picit kozmetikáz rajta. Néha-néha fellehet rajta röhögni, de pofátlanul lopkod elődjeitől ami ismét csak azt jelzi, nem nagyon kéne ezt már erőltetni. Azért a visszaemlékezés szép dolog volt a készítőktől.

 
Diesel   2018. 06. 02.

Pár nappal ezelőtt láttam a filmet, de még most sem tudom hova tenni.. A korábbi Taxi részeknek volt egy fajta varázs. Szórakoztató és akciódús. Véleményem szerint ez a film egyáltalán nem méltó a korábbi Taxik folytatásának. Tény és való azért megemlékeztek a korábbi részekről ettől függetlenül egy erőltetett francia vígjáték lett. A két főszereplő színész egyáltalán nem illik bele a képbe. Ez inkább a francia Halálos Iram volt mint a Taxi 5. Erőltetett poénok ami néhol a debilség határait súrolta. A film tudatosan állította be idiótának a marseille-i önkormányzati rendőrséget. Lényegében egy normális sem volt közöttük. + túlzások Lamborghini-t megkenik a kis Peugeot-tal. Ha ezektől eltekintek mivel ez egy vígjáték, akkor sem tudom rá mondani hogy jó volt. Voltak részek ami megmosolyogtatott de nem volt meg a katarzis. Végig néztem mivel adtam neki egy esélyt plusz a régi részek emlékére. Hát ennél nem azt kaptam amire számítottam szerintem egy sokkal jobb 5. részt érdemelt volna ez a legendás széria.


 
Attila   2018. 06. 03.

Én megmondtam mikor még csak az előzetesek voltak, hogy bukás lesz ...és ez 90 % ban köszönhető annak, hogy nem a régi szereplőkkel lett csinálva Gilber egyedül nem tudta azt a szintet hozni, mint a két párossal együtt véleményem szerint ha a régiekkel csinálták volna nagyságrendekkel jobban ütöttek volna a poénok és a történet...egyébként nem tudom hogy gondolták a készítők hogy új színészekkel majd ugyanazt a minőségű előadást fogják produkálni....nekem ez eszembe se jutott volna a producer helyében!

 
abrahamzsoltimate   2018. 05. 12.

Néztem kritikákat a film megnézése előtt, pozitívan csalódtam! Korrekt folytatás lett!

 
Bazsika98   2018. 05. 12.

Nem volt rossz film, de annyira jó sem. Én személy szerint hiányoltam belőle az akciót, konkrétan egy olyan jelenet volt benne, amikor beállítottak a Ferrarival, és ékszert loptak, a többi időt ügyesen kitöltötték marháskodással. Látszik rajta, hogy nagyon 2018-as film, rengeteg poén volt benne, amik néha működtek, néha már túlzás volt. Én próbáltam komolyan venni, de nem ment. Az kifejezetten tetszett, amikor Alain felsorolta az elején, hogy mik voltak az előző részekben, számomra azok olyan nosztalgikus jelenetek voltak. A visszatérő szereplőknek is örülök (Gibert, Alain, Rashid). Aztán voltak benne jó zenék, a Black Eyed Peas Pump it zene még mindig dübörög, mint a jó öreg Peugeot :) A szőke nő az nagyon dögös benne, meg a másik is. A főgonosz karakter nem volt valami hiteles/meggyőző. Sokkal jobbat is kihozhattak volna a filmből, ha nem az ökörködére fókuszálnak, hanem az akcióra, a rablásokra. NAGYON hiányoltam a 2 régi főszereplőt, de annyit megtettek, hogy legalább szóba hozták őket, és utaltak rájuk. Tény, hogy egy kicsit Halálos Iramban beütése van, de egynek elment ez a film!!! TALÁN még idén megnézem egyszer, majd év vége felé. A zárójelenetben végleg hazavágták a Peugeot-t, ez nagyon elszomorított.

Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Bernard Farcy
Anouar Toubali
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Franck Gastambide
Sissi Duparc
Anouar Toubali
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Anouar Toubali
Anouar Toubali
Sissi Duparc
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
 
Alighanem Franck Gastambide azért kapta meg a reboot egyik főszerepét, mert hasonlít Vin Diselre. Viszont a film maga úgy viszonyul a Halálos iramban-filmekhez, mint a Pappa Pia a jukebox musicalekhez. több»
 

Az EuropaCorp 2016. szeptember 29-én jelentette be, hogy elkészítik a Taxi ötödik részét.

(hp )
 

A Taxi 5 forgatása 2017. július 25-én kezdődött meg Párizsban.

(hp )
 

A filmet pont húsz évvel a Taxi első részének premierje után mutatták be Marseille-ben, április 11-én. A Taxi premierje 1992. április 8-án volt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.