Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
31
Képek
5
Videók
 
Diesel   2018. 06. 02.

Pár nappal ezelőtt láttam a filmet, de még most sem tudom hova tenni.. A korábbi Taxi részeknek volt egy fajta varázs. Szórakoztató és akciódús. Véleményem szerint ez a film egyáltalán nem méltó a korábbi Taxik folytatásának. Tény és való azért megemlékeztek a korábbi részekről ettől függetlenül egy erőltetett francia vígjáték lett. A két főszereplő színész egyáltalán nem illik bele a képbe. Ez inkább a francia Halálos Iram volt mint a Taxi 5. Erőltetett poénok ami néhol a debilség határait súrolta. A film tudatosan állította be idiótának a marseille-i önkormányzati rendőrséget. Lényegében egy normális sem volt közöttük. + túlzások Lamborghini-t megkenik a kis Peugeot-tal. Ha ezektől eltekintek mivel ez egy vígjáték, akkor sem tudom rá mondani hogy jó volt. Voltak részek ami megmosolyogtatott de nem volt meg a katarzis. Végig néztem mivel adtam neki egy esélyt plusz a régi részek emlékére. Hát ennél nem azt kaptam amire számítottam szerintem egy sokkal jobb 5. részt érdemelt volna ez a legendás széria.

 
HETEDIK   2018. 05. 30.

Őszintén szólva sosem rajongtam a szériáért, a második rész az, amit a mai napig akárhányszor újra tudok nézni. Az a taxi még nagyon ott volt, goromba kinézete, stílusos karosszériája, Giber felügyelő zseniális játéka, a parádés autós jelenetek mind mind klasszikussá tette azt a részt. Aztán eltelt több mint egy évtized és a széria kifulladt. Idén próbáltak új vért pumpálni belé, de az eredmény csak egy egyszernézős, néhol túlerőltetett vígjáték lett. Giber felügyelő már egyáltalán nem vicces, a taxi ormótlan és duci lett, a páros pedig cserélődött de elég rossz irányba: kaptunk egy francia Vin Dieselt ugyanolyan fantasztikus mimikával meg egy vinnyogó hülyegyereket. Az autós üldözések nagyon gyengék, a Ferrari és a Lambo azért picit kozmetikáz rajta. Néha-néha fellehet rajta röhögni, de pofátlanul lopkod elődjeitől ami ismét csak azt jelzi, nem nagyon kéne ezt már erőltetni. Azért a visszaemlékezés szép dolog volt a készítőktől.


 
MMcFly2015   2018. 07. 30.

A film amiről még jót nem sikerült olvasnom. A sok negatív komment és kritika tett kíváncsivá, hova is süllyed kedvenc peugeot taxink története. Nem túlzások amik terjengenek róla. Én anno a T4xi-t sem tudtam szeretni, nálam az már a trilógia temetője volt. Gondolni se mertem volna, hogy van lejjebb. A Pattaya c. vígjáték bevallom egyszer kellemes szórakozást nyújtott, viszont hogy ezek a srácok egy jól futó szériához hozzányúltak az óriási hiba. Sajnos a hányós, törpés poénok kötelező szerűen bele lettek erőltetve a filmbe. Oké! De ami a teljesen nulla színvonalat csöppet sem erősíti, hogy a szereplők (a kopasz főszereplőt kivéve) mind olyan kreténségeket művelnek ami egy cseppet sem szórakoztató, inkább csak botrányos! Egy-két poénon még csak csak röhögtem, de a film minden momentuma a jogosan sikeres taxi filmek meggyalázása. Remélem nem fogunk több részt látni ettől a párostól, inkább kapjunk egy középosztálybeli vígjátékot, de ezt a szériát végleg felejtsük el.

 
vivikejencikelara   2018. 09. 17.

Túlzottan nincs sok köze az előző 4 részhez. Főleg így, hogy nincs a filmben benne az eddigi taxi sofőr Damien. Nélküle nem ugyanaz. Mégsem mondom , hogy rossz film, van benne pár írtó vicces jelenet ami sokat dobott az egész filmen. Egyszer meg lehet nézni.

 
Alexa   2018. 11. 04.

Beultunk a moziba, hogy egy laza nevetos filmet megnezzunk. Mar az elso 10 percben "sugarban mindenki hany" jelenet volt...a popcorn is majdnem repult a kezembol. A film ezutan sem lett jobb sajnos. Az elso 2 resz tetszett, de ez az utolso mar total kozonseges, amerikai stilusu humort utanoz primitiv poenokkal...bar szamomra ezek nem poenosak, hanem szanalmasak voltak. Ill. egesz pontosan tobb amerikai filmbol is koppint jeleneteket...Mindenesetre akinek bejon az a szintu "humor", hogyha fingik vagy hany valaki, az jol fog szorakozni.

Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Bernard Farcy
Anouar Toubali
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Franck Gastambide
Sissi Duparc
Anouar Toubali
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Anouar Toubali
Anouar Toubali
Sissi Duparc
Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Franck Gastambide
Franck Gastambide
Malik Bentalha
 
Alighanem Franck Gastambide azért kapta meg a reboot egyik főszerepét, mert hasonlít Vin Diselre. Viszont a film maga úgy viszonyul a Halálos iramban-filmekhez, mint a Pappa Pia a jukebox musicalekhez. több»
 

Az EuropaCorp 2016. szeptember 29-én jelentette be, hogy elkészítik a Taxi ötödik részét.

(hp )
 

A Taxi 5 forgatása 2017. július 25-én kezdődött meg Párizsban.

(hp )
 

A filmet pont húsz évvel a Taxi első részének premierje után mutatták be Marseille-ben, április 11-én. A Taxi premierje 1992. április 8-án volt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.