A magyar, olasz és német verziót is láttam, mindegyik tetszett, az alapsztori nagyon jó és izgalmas. A magyar verzióban kifejezetten a színészgárda. Kikapcsolt, elgondolkodtatott. Tetszett a film, ajánlom mindenkinek.
Nem könnyű értékelni egy olyan filmet, mint a BÚÉK, hiszen egy az egyben a Teljesen idegenek (2016) magyar változata. Hosszasan lehetne vitázni arról, hogy mennyire indokolt ennyire hűen lemásolni egy sikeres filmet, de a végeredmény mégis működik. A... Több
A története nem indul be azonnal, bepillantást nyerünk néhány párocska életébe. A dolog ott lesz érdekes, amikor mindenkinek elő kell vennie a telefonját és ezzel elszabadul az éjszaka. Annak ellenére, hogy egy szobában játszódik a film, 95%-ban kics... Teljes kritika
Kár, hogy nem eredeti ötlet. A film nekem tetszett, kell hozzá egy hangulat. Történetben sem csalódtam.
Napokban láttam a moziban, nekem nagyon bejött. Végig pörgős, folyamatosan humoros, tényleg végig lehet nevetni teljes hosszában a filmet. Reális, modern kori szituációkra épít, nagyon eredeti és aktuális!
Koppintás vagy sem, lényegtelen. Szórakoztatott vagy sem? Én jókat tudtam nevezni rajta, jó volt a színészi játék is.
A teljesen idegenek című film majdnem tökéletesen ugyanez a történet, úgyhogy számomra ez a magyar film így teljesen értéktelen. A színészek persze jók voltak, de így, hogy tudtam, mi lesz a történet végkimenetele, teljesen élvezhetetlenné tette a filmet. Aki még nem látta azt a filmet, biztos jókat nevetett. Irigylem őket XD
Mi, magyarok is megcsináltuk a saját kis koppintásunkat. Tehetséges színészek karácsonyi bolondozása. Nálam Elek Feri vitte a prímet.
Még nem készült ilyen jó kis karácsonyi hangulatú magyar film. Remek szereplők, hozzájuk passzol karakterek, vicces, de elgondolkodtató történet.
Kicsit kételkedve mentem el moziba még annak idején párommal a filmre, mert alapvetően nem vagyok oda a magyar filmvígjátékokért. Viszont ez a film abszolut pozitív csalódás volt. Nagyon jó a humora, végig szakadtunk a röhögéstől. Különösen tetszet... Több