Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

Cím nélküli dal (2019)

Canción sin nombre
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
stargame   2020. 05. 02.

legújabb vélemény

Oké, hát én sosem rajongtam igazából az ilyen összetettebb filmekért, számomra a filmezés legyen egy könnyed kikapcsolódást, de ez itt remekül megtalált valami kiegyensúlyozottságot, amitől így tartalmilag sokat is kaptam, elgondolkodtatott, és nem volt egy cseppet sem unalmas.

 
hansi13   2020. 02. 12.

Nem egy könnyű falat, ez tény, de szerintem érdemes türelmesnek lenni a sztorival. Lassan bontakozik ki, de elképesztően mélyre kúszik az emberben. Részemről jár érte az öt csillag!


 
Torres9   2019. 10. 30.

Kegyetlen film, mintha lelke lenne, telve van érzelmekkel és szenvedéssel. Igazából annyira felkavaró, hogy személy szerint biztosan nem fogom újra megnézni, de mindenképp kihagyhatatlan filmnek gondolom.

 
mártilány   2019. 05. 30.

Kiváló film, a forgatókönyv és a rendezés is remek, az operatőri munka pedig egyértelműen óriásit dobott a minőségén. Kifinomult megoldásokat alkalmaz, néhány felvétel olyan szépen megragadja az arcokon megjelenő fájdalmat és kilátástalanságot, hogy ezek teszik igazán szívszorítóvá az egész filmet. Drámai és depresszív hangulatú, és egyben egy számunkra szinte elképzelhetetlen világot mutat be.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.