Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Cannibal Holocaust (1980)

Cannibal Holocaust
Filmadatlap
 
16
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Di Canio   2021. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Zseniális, botrányos, legendás, gusztustalan film. Ilyen is kell, pont ettől lett legenda, hogy jól kitalálták a sztorit, elhitte mindenki.

 
Kóborló   2019. 08. 14.

a nap véleménye

1
Megbotránkoztató és sokkoló

Ez volt az egyik olyan film, ami szinte megkerülhetetlen volt a 80-as években, hisz ez idő tájt talán az egyik legnagyobb botrányfilm volt, amit valaha készítettek, és mivel szinte a világ minden táján betiltották, anno a kalóz videokazettákon elképe... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

1

Ügyesen felvezették annak idején, és misztikum övezte ezt a filmet. Sokan azt gondolták ez nem is film, hanem filmre vett valóság... Morbid, brutális, és nagyon gyomorforgató film. Olyan életemben egyszer nézhetős kategória. Megvolt, és ennyi...többször nem vagyok rá kíváncsi.

 
dailyfilmsan Nézhetetlen  2019. 11. 30.

0

Undorító, kegyetlen vállalhatatlan és idióta. Ezek jellemzik ezt a förmedvényt ami mai napig indokolatlanul kering a filmek világában. Érthetetlen hogy ez hogy lehet egyáltalán ilyen értékelésű. Kegyetlen és vérlázító az egész történet, ha lehet felt... több»

 
TribeBubu Nézhetetlen  2017. 02. 15.

1

Nagy horrorrajongó vagyok, de ez valami borzasztóan rossz élmény volt. Semmi horrorhangulat, csak agyatlan darálás. Mintha az ember egy hentesekről szóló filmet nézne, csak itt embereket is darabolnak. Gyomorforgató és ízléstelen.

 
HE7EDIK Nézhetetlen  2019. 06. 12.

0

A filmkészítés megcsúfolása. Állatokat kínozni és leöldösni kamerák előtt nem filmkészítés, hanem bűncselekmény. Ennek az okádéknak a készítőit életfogytiglani börtönre ítéltem volna. Senkinek sem ajánlom, főleg nem állatkedvelőknek! Gyalázat, hogy ez valaha elkészülhetett!

 
harnas1207   2018. 12. 08.

0

Ez az a film ,aminek a megnézése indokolatlan, de mégis mindenki megnézi. Ennek oka, hogy zseniálisan marketingelték, féligaz legendákkal körbeszőve ezt az erőszakos horrort. Sajnos nem egy lélekemelő alkotás, sőt annyira nem is élvezhető, de aki sokkolódni akar, annak kiváló lesz.

 

Magyarországon az Ultrafilm gondozásában adták ki a legmagasabb korhatár-besorolással, ami az X-es; ez nálunk a Csak felnőttek számára ajánlottat jelenti.

(Kóborló )
 

Ruggero Deodato, a film rendezője is feltűnik a filmben egy rövid jelenetben.

(Kóborló )
 

Rengeteg országban betiltották a filmet, vagy meg sem jelentették. Olaszországban a bemutatása után tíz nappal került tiltólistára.

(Kóborló )
 

A film Ruggero Deodato Kannibál-trilógiájának a második filmje. Az első az 1977-es Az utolsó kannibál világ volt, míg a trilógia záró darabja az 1985-ös, Szállj el messze című film. A filmjei közt csupán annyi kapcsolat van, hogy mindegyiknek az egyik központi témája a kannibalizmus.

(Kóborló )
 

A rendezőnek bíróság előtt kellett bizonyítani, hogy színészei élnek.

(HE7EDIK)