Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Cannibal Holocaust (1980)

Cannibal Holocaust
Filmadatlap
 
16
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Aki_megmondja_a_tutit Nézhetetlen  2020. 07. 04.

legújabb vélemény

1
Ez nem a film kategória

Ez a film merénylet az emberiség ellen, szeretem a horrort, de ez minden épeszű embernek sok. Undorító másfél óráért a büntetésünk gyomorba. Aki jót akar magának az NE NÉZZE MEG, de 18 éves kor alatt semmiképp. A színészi játék közepes, ennél többe kerül a jó értékelés, az állatgyilkosságokért szerintem az összes országában be kéne tiltani ezt a filmet. Egyetlen pozitívum van benne, az a zene. Az egész filmben zseniálisan passzol az adott jelenethez, kár, hogy a jelenet nem passzol egy filmhez.

 
Kóborló   2019. 08. 14.

a nap véleménye

1
Megbotránkoztató és sokkoló

Ez volt az egyik olyan film, ami szinte megkerülhetetlen volt a 80-as években, hisz ez idő tájt talán az egyik legnagyobb botrányfilm volt, amit valaha készítettek, és mivel szinte a világ minden táján betiltották, anno a kalóz videokazettákon elképe... teljes kritika»


 
dailyfilmsan Nézhetetlen  2019. 11. 30.

0

Undorító, kegyetlen vállalhatatlan és idióta. Ezek jellemzik ezt a förmedvényt ami mai napig indokolatlanul kering a filmek világában. Érthetetlen hogy ez hogy lehet egyáltalán ilyen értékelésű. Kegyetlen és vérlázító az egész történet, ha lehet felt... több»

 
7ETEDIK Nézhetetlen  2019. 06. 12.

0

A filmkészítés megcsúfolása. Állatokat kínozni és leöldösni kamerák előtt nem filmkészítés, hanem bűncselekmény. Ennek az okádéknak a készítőit életfogytiglani börtönre ítéltem volna. Senkinek sem ajánlom, főleg nem állatkedvelőknek! Gyalázat, hogy ez valaha elkészülhetett!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

0

Ügyesen felvezették annak idején, és misztikum övezte ezt a filmet. Sokan azt gondolták ez nem is film, hanem filmre vett valóság... Morbid, brutális, és nagyon gyomorforgató film. Olyan életemben egyszer nézhetős kategória. Megvolt, és ennyi...többször nem vagyok rá kíváncsi.

 
TribeBubu Nézhetetlen  2017. 02. 15.

1

Nagy horrorrajongó vagyok, de ez valami borzasztóan rossz élmény volt. Semmi horrorhangulat, csak agyatlan darálás. Mintha az ember egy hentesekről szóló filmet nézne, csak itt embereket is darabolnak. Gyomorforgató és ízléstelen.

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 20.

1

A legelső és egyben a legjobb found-footage film. Ráadásul hatalmas mondanivalóval rendelkezik. A film nagyon kemény, tényleg csak azoknak akik bírják gyomorral.

Galéria (14)

Videók (1)

 

Magyarországon az Ultrafilm gondozásában adták ki a legmagasabb korhatár-besorolással, ami az X-es; ez nálunk a Csak felnőttek számára ajánlottat jelenti.

(Kóborló )
 

Ruggero Deodato, a film rendezője is feltűnik a filmben egy rövid jelenetben.

(Kóborló )
 

Rengeteg országban betiltották a filmet, vagy meg sem jelentették. Olaszországban a bemutatása után tíz nappal került tiltólistára.

(Kóborló )
 

A film Ruggero Deodato Kannibál-trilógiájának a második filmje. Az első az 1977-es Az utolsó kannibál világ volt, míg a trilógia záró darabja az 1985-ös, Szállj el messze című film. A filmjei közt csupán annyi kapcsolat van, hogy mindegyiknek az egyik központi témája a kannibalizmus.

(Kóborló )
 

A rendezőnek bíróság előtt kellett bizonyítani, hogy színészei élnek.

(7ETEDIK )
 

A forgatás során valódi állatokat is megöltek.

(7ETEDIK )
 

Ruggero Deodato a dokumentumfilmeseket alakító színészeket 1 évre inkognitóba rakta, hogy azt higgyék az emberek, hogy tényleg eltűntek.

(Gyalog őrmester)
 

Robert Kerman fegyvere egy 32-es Smith and Wesson volt.

(erare)
 

A Miguelt alakító színész édesapja a forgatási idő alatt hunyt el, de a színész nem mehetett haza a temetésére. A film azon jelenetében, amikor társaival egy kupac csontra bukkan, a színész sírva fakadt - édesapját siratta meg.

(erare)
 

A rendező, Ruggero Deodato napjainkban úgy nyilatkozott, hogy nagyon sajnál minden negatív és káros dolgot a filmmel kapcsolatban, különösen a meggyilkolt állatokat és hogy ha módja volna rá, soha nem készítette volna el a filmet.

(erare)