A kép forrása: Vapet Productions

57 Cannibal Holocaust (1980)
Tipikus példája annak, hogy attól még, hogy valami undorító, nem lesz művészi. Csak a pszichopata és aberrált emberek pontozzák az ilyen filmeket jóra, vagy akiket kiskorukban vertek, vagy verni kellett volna. Értem a film mondanivalóját, viszont attól még **** a film. Vannak emberek, akik teljesítményként élik meg, hogy nekik tetszett a film, mert mindenki más elborzad tőle; az ilyenek véleményét kár elolvasni, ők a Szerb filmre is azt fogják mondani, hogy mély mondanivalója van. Csupán rossz filmek, idióta rendezőkkel és színészekkel.
Ez volt az egyik olyan film, ami szinte megkerülhetetlen volt a 80-as években, hisz ez idő tájt talán az egyik legnagyobb botrányfilm volt, amit valaha készítettek, és mivel szinte a világ minden táján betiltották, anno a kalóz videokazettákon elképe... Teljes kritika
Ügyesen felvezették annak idején, és misztikum övezte ezt a filmet. Sokan azt gondolták ez nem is film, hanem filmre vett valóság... Morbid, brutális, és nagyon gyomorforgató film. Olyan életemben egyszer nézhetős kategória. Megvolt, és ennyi...többször nem vagyok rá kíváncsi.
Magyarországon az Ultrafilm gondozásában adták ki a legmagasabb korhatár-besorolással, ami az X-es; ez nálunk a Csak felnőttek számára ajánlottat jelenti.