Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Szerelemre kattintva (2019)

Celle que vous croyez
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 01. 26.

Érdekes és izgalmas volt a film felépítése, különösen tetszett benne. Nincsenek nagy jelenetek a filmben, de nagyon erős hangulatot tudott teremteni és a mondanivaló maisága is magával ragadott.

 
voti75   2019. 12. 02.
Végre egy jó film a közösségi médiáról!!!

A film nagyon jó, Juliette Binoch nagyon jól játssza a főszerepet! Hűen mutatja be a modern ismerkedés közösségi médián keresztül történő mikéntjét és hogyanját. Minden fiatalnak erősen ajánlott megtekintenie!!!


 
pet-et   2019. 11. 08.

Juliette Binoche alakítása egyszerűen fantasztikus, nagyon bírtam őt ebben a filmben, és miatta alapból érdemes megnézni!

 
Hitman   2019. 11. 07.

Ez a film szó szerint nagyon jól esett. Szerencsére nem az a szirupos romantikus film, hanem valóban egy érzelmes alkotásról van szó, ami nem csap át egyszerű melodrámába. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

 
justynaw   2019. 11. 05.

Nem túl emlékezetes film, bár az ötlet, hogy a közösségi médiát ilyen szinte belevonják egy drámai történetbe, kétségkívül újszerűen hat a műfajon belül. Mégis csupán egy átlagos dráma hangulatát ébresztette bennem. Egy középkorú nőt szerelmi csalódás ér... Na puff! Nem ő az első, se az utolsó, de ő teremt magának egy virtuális valóságot, amibe belemenekülhet, és észre sem veszi, hogy egy "nem létező" nő életét éli. A próbálkozása, hogy helyén kezelje a dolgokat, mesterkélten hat, na meg onnantól, hogy másoknak is beszél a problémájáról, ellaposodik a történet, mert teljesen kiszámíthatóvá válik, így kb. csak azért néztem tovább, mert csak extrém esetben hagyok félbe filmet.

Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
 
Binoche túl sok filmes munkája miatt joggal gondolhattuk azt, hogy mindent láttunk már tőle, most azonban képes volt újra friss, eddig tőle nem látott energiákat megmutatni. több»
 
A szép fényképezésen túl, a film rendelkezik egy átható hangulattal, melyben a humornak is jelentősége van, összességében viszont, aki egy romantikus filmre asszociál, azt csalódás érheti. több»

A film összbevétele 3 157 119 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 205 308 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 052 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Safy Nebbou egy interjúban elmondta, hogy kimondottan Juliette Binoche-ra írta a film főszerepét.

(hp)
 

A film rendezője, Safy Nebbou egy újságcikkből szerzett tudomást Camille Laurens könyvéről, és miután felvette a kapcsolatot az írónővel, még a kötet megjelenésre előtt alkalma nyílt elolvasni azt. Ekkor döntötte el, hogy a történetet a mozivászonra adaptálja.

(hp)
 

A Szerelemre kattintva Camille Laurens azonos című regényének adaptációja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.