Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
87

Szerelemre kattintva (2019)

Celle que vous croyez
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Lonka   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Kis költségvetésű francia film egy gyönyörű Binocheval. A történet nagyon keserű és fájdalmas.

 
indingo   2020. 01. 26.

Érdekes és izgalmas volt a film felépítése, különösen tetszett benne. Nincsenek nagy jelenetek a filmben, de nagyon erős hangulatot tudott teremteni és a mondanivaló maisága is magával ragadott.


 
Szilonka   2020. 02. 10.

Érdekes történet volt számomra. Nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam, gyűlöljem vagy szurkoljak a nőnek. Kavarogtam bennem az érzések.

 
voti75   2019. 12. 02.

Végre egy jó film a közösségi médiáról!!!

A film nagyon jó, Juliette Binoch nagyon jól játssza a főszerepet! Hűen mutatja be a modern ismerkedés közösségi médián keresztül történő mikéntjét és hogyanját. Minden fiatalnak erősen ajánlott megtekintenie!!!

 
pet-et   2019. 11. 08.

Juliette Binoche alakítása egyszerűen fantasztikus, nagyon bírtam őt ebben a filmben, és miatta alapból érdemes megnézni!

Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
 
Binoche túl sok filmes munkája miatt joggal gondolhattuk azt, hogy mindent láttunk már tőle, most azonban képes volt újra friss, eddig tőle nem látott energiákat megmutatni. több»
 
A szép fényképezésen túl, a film rendelkezik egy átható hangulattal, melyben a humornak is jelentősége van, összességében viszont, aki egy romantikus filmre asszociál, azt csalódás érheti. több»

A film összbevétele 3 157 119 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 205 308 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 052 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Safy Nebbou egy interjúban elmondta, hogy kimondottan Juliette Binoche-ra írta a film főszerepét.

(hp)
 

A film rendezője, Safy Nebbou egy újságcikkből szerzett tudomást Camille Laurens könyvéről, és miután felvette a kapcsolatot az írónővel, még a kötet megjelenésre előtt alkalma nyílt elolvasni azt. Ekkor döntötte el, hogy a történetet a mozivászonra adaptálja.

(hp)
 

A Szerelemre kattintva Camille Laurens azonos című regényének adaptációja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.