Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Álomnagyi (2019)

C'est quoi cette mamie?
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
4
Videók
Álomnagyi
 
indingo   2019. 10. 26.

Kicsit izgalmasabb történetre számítottam. Az előzetesből minden kiderült, más alig történt benne. A nagyi stílusa is egy idő után már unalmas volt, nem vicces.

 
TomÁcs   2019. 10. 26.

Eléggé átlagos francia filmecske, vígjátéknak nem mondanám, én nem tudtam rajta nevetni. Álomnagyi szinkronja elég idegesítő.


 
VvV   2019. 10. 26.

Az elmúlt években ennél ezerszer jobb francia filmet születtek. Elég egyszerű a története, a vége pedig kiszámítható.

 
imreacs82   2019. 10. 20.

Nagyon jó film, főképpen azért tetszett, mert nem az elcsépelt, régi poénok jönnek elő, hanem tud újat mutatni és nagyon jófejek a karakterek, minden jelenete jópofa.

 
nobody.zero   2019. 10. 21.

Egészen jópofa, bár nem hiszem, hogy még egyszer valaha még megfogom nézni. Az Álomnagyi nem is igazán ígér többet, mint amit teljesíteni tud. Egy nem túl tartalmas, de annál relaxálóbb szórakoztatást.

 
Chantal Ladesouban van annyi komikai él és virtuozitás, hogy elvigye a hátán a produkciót azzal az egyszerű ténnyel, hogy szellemileg sokkal éretlenebb figurát hoz. több»

A film összbevétele 9 126 247 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 64 829 270 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 598 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Gabriel Julien-Laferriére olyan kiemelkedő francia direktorok mellett dolgozott rendezőasszisztensként, mint Léos Carax, Claire Denis, Chantal Akerman, Nicole Garcia és Elia Suleiman.

(hp)
 

Az Álomnagyiban alakítja a 71 éves Chantal Ladesou pályafutása első főszerepét

(hp)
 

Az Álomnagyi Gabriel Laferrière egészestés vígjátéka.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.