Durva, kemény film, nagyon ütős! A színészek profik, hitelesen alakítanak és végig rendkívül izgalmas, figyelmet fenntartó a cselekménye. Tom Hardy nagyon jól alakít, meggyőző.
Nagyon nagy élmény volt moziban ez a film. A színészek karakteresek és nagyon jól adják elő a szerepüket. A végén könnyeztem a filmen mert nagyon megható és érzelmekre ható is.
Parádés szereposztások vannak a filmben és ennek meg is látszik az eredménye.Teljesen magával ragadja az embert. Fordulatos és izgalmas, na meg persze drámai. Hosszú a játék idő, mégis hamar eltelik. Tetszik, hogy nem csak a végén tűnik fel a gyilkos... Több
Érdekfeszítő és izgalmas dráma, néha kissé túl nyers és szókimondó jelenetekkel de emiatt válik hitelessé és annyira felejthetetlenné a film. Érdemes megnézni mert nem sablonos és nem tucat kategória!
A kategóriában – mint politikai thriller – a legjobbak között van a film. Végig izgalmas, végig fenntartja a feszültséget. Kiváló színészek szerepelnek benne, az alakításuk hiteles, profi.
Pszicho-thriller kategóriában a legjobbak között van. Nagyon jól alakít benne Tom Hardy. Nagyon hosszúő film, de egy perce sem volt unalmas, végig leköti a nézőt.
A film hihetetlenül jól ábrázolja annak a kornak a szellemiségét, azt a szellemi sötétséget, amibe a kommunizmus borította az emberiséget. Azt a kegyetlenséget, amit túl KELLETT élni az ott élőknek, a reménytelenséget, a kilátástalanságot. Valóban született már jobb ennél, ebben a témában, de nálam 10/8 pont!
Rendkívül jó film. Érzelmileg igazán mélyreható. Kemény, erős jelenetekkel teli, végig cselekményben dús és fordulatokban is bővelkedő igazi politikai thriller. Talán a bérgyilkosos rész, ami nem igazán illett a film hangulatába.
Nagyon komoly film, az év legjobb politikai thrillere. Kemény, erős film, magával ragadó a sztori és érzelmileg is nagyon üt. Kiváló a színészek alakítása. Moziban láttuk, nagy élmény volt.
Nem gondoltam, hogy ennyire nagy hatással lesz rám a film. Nagyon megrendítő, azért is, mert sok a valóság alapja. Hitelesek a karakterek, néhol kicsit túlzóak is.
Tom hardy Egyértelműen kiváló alakítást nyújtott a filmben. Kemény erős film ami érzelmileg nagyon megfogott az utolsó jelenet nél szószerint könnyeztem.
Realista, korhű, kegyetlenül őszinte dráma. Felejthetetlen alakítás Tom Hardy -től. Néhány jelenetet nehezen bírtam végignézni, annyira nyomasztó és szívszorító.
Nekem nagyon tetszett a film. Látványos volt, végig izgalmas lekötötte az ember figyelmét. Nem lehetett kitalálni az eseményeket. Tom Hardy pedig egy igazi átalakulóművész.