Érdekes volt a Mici Mackónak ez a modern filmes feldolgozása. Nekem elnyerte a tetszésemet, nem zavart, hogy eltért a mesétől és plussz dolgokat tettek bele.
Én is csak ajánlani tudom a filmet mindenkinek!Ewan Mcgregor nagyszerűen játsza Róbert Gida szerepét.Tetszett még a film látványvilága is,látszik hogy nem egy összecsapott film!A történet kicsit más mint az eddigi Micimackó filmek,de ez így is van rendjén!
Egy remek filmbe botlottam. Jó, hogy láthattam Micimackót, Malackát, Róbert Gidát és a többieket. Volt benne érzelem, humor, tanulság. Tigris poénjain nagyon sokat tudtam nevetni. Egy könnyed mozi az egész család számára. Élveztem. Minden megvan benne, ami meg kell, hogy legyen. A történetet sem bonyolították túl. Annyira komplikálták, hogy egy gyerek megértse. Az új szereplőket is szerettem. Evan McGregor ismét nagyot alakított. Ráadásul még a fantasy részt, azaz a beszélő plüssállatokat is nagyon jól megcsinálták. Ez a film maradandó élményt nyújtott nekem, sose felejtem el. Bármikor szívesen újra megnézem. Mindenkinek nagyon ajánlom.
Gondolni sem mertem volna, hogy egy Micimackós élőszereplős film fogja az év egyik legkellemesebb csalódását okozni. Gyönyörű fényképezéssel, remek forgatókönyvvel operál a film, Evan McGregor tökéleteles választás volt a szerepre, igazából tényleg egy rossz szavam sem lehet. Ajánlom mindenkinek aki felnőtt és gyerekként olvasta a Micimackót! :)
Nos, nem vagyok Micimackó párti, némelyik jelenetben kifejezetten idegesítő volt. De maga a film nagyon Tetszett! Remek görbe tükre az akkori, de a mai társadalomnak is! Remek tanulságot lehet ebből levonni, van mondanivalója. Ewen MacGregor alakítás... Több
Nos készült már természetesen jobb,és rosszabb konstrukció,a külföldi lapok véleményei nagyon szemben állnak egymással.Én elég kritikusan,és kíváncsian álltam a film elé elfogultságom miatt!Gyermekkorom egyik nagy sztárja volt Mackó,és féltem,elrontj... Több
Nagyon bájos történet a barátságról, a szeretetről és a család fontosságáról. Aki hozzám hasonlóan családos, bátran vigye el a kicsiket a filmre, a Barátom, Róbert Gida minden korosztálynak szól.
Voltak vegyes érzéseim az első trailer láttán, de a végeredmény megnyőzött. Elbűvölő történetet kaptunk és egy kellemes nyári mozit, Ewan McGregorra egy szavunk sem lehet, de a jól ismert karakterek sem zavaróak ebben az új köntösben. Jó szívvel tudom ajánlani.
Én nagyon vártam ezt a filmet, mivel gyerekkoromban az egyik kedvenc mesém volt a Micimackó, és most gyakorlatilag sikerült felidéznem jó néhány kedves emléket. Engem teljesen magával ragadott. Imádtam!