Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
13
Szereplők
21
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Coherence
 
dulkap   2015. 01. 21.

Nem rossz az elképzelés, ám a kivitelezés nem igazán sikerült. Gyakran értelmetlen történet vezetés (azért egy áramszünet még nem a világvége...) és kicsit zavaros megoldások. Szerencsére nem nyújtották el a játékidőt, így bőven nézhető kategória, de a gyenge dialógusok és színészi játékok mellett, ez csak egy közepeske film.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Érdekes és izgalmas történet, igen elgondolkodtató. Többszöri megnézésre is alkalmas.


 
rbernadett   2015. 04. 24.

Kis költségvetésű film létére, ami tulajdonképpen végig csak egy házban játszódik elég jól sikerült alkotás. Az elképzelés ha nem is annyira egyedi, mindenképp érdekes. Azt, hogy ennek a megtörténte mennyire lehetséges, arról már lehetne vitatkozni.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

A film egy elég szűk réteget szippant csak be. Számomra nem volt akkora durranás. Lassan csöpögtették az infókat. A vége meg a szokásos nesze semmi fogd meg jól.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Díjazom magát az ötletet, mert az nem volt rossz, de nem volt elég kerek a történet. Nem sok minden derült ki a miértekről, meg a vége is az a tipikus mindenki gondol amit akar fajta.

Emily Baldoni
Emily Baldoni
Emily Baldoni
Emily Baldoni
Nicholas Brendon
Emily Baldoni
Lorene Scafaria
Nicholas Brendon
 

Kronologikus sorrendben vették fel a jeleneteket. Erre azért volt szükség, mert a színészek sokat improvizáltak. Minimális szöveget kaptak, ami egyfajta cél volt, hogy merre tereljék a történetet.

(Miska bácsi)
 

Mindössze öt főből állt a forgatói stáb: 2 hangtechnikus, a rendező, a producer és az operatőr.

(Miska bácsi)
 

Közel egy évig írták a film történetét.

(Miska bácsi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.