Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
21
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Vélemények: Coherence (2013)

 
Syracuse   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

0
Megnéztem az évtized legjobb sci-fijét

Legalább is nagyon sok helyen így emlegetik a Coherence-t, ami azért messze áll a valóságtól. Kimondottan szeretem az alacsony költségvetésű, egyhelyszínes, kevés szereplős sci-fiket. A koncepció, bár nem teljesen újdonság, nagyon is érdekes és a néző érdeklődését annak ellenére is végig fenntartja, hogy a megvalósítás sok kívánni valót hagy maga után. Nem tudom, hogy a színészek rosszak, vagy a forgatókönyv, vagy esetleg mindkettő, de én úgy gondolom, hogy egy sci-finek legalább a non-fiction elemei legyenek már teljesen hihetőek. Mármint, elhiszem, hogy a világ bármely pontján lehetne találni egy ilyen nyolcfős társaságot, de egy tudományos-fantasztikus filmet nálam nagyon félrevisz az, ha a karakterek kvázi mindennapos dologként kezelik, hogy a telefonjaik konkrétan a semmitől összetörnek, viszont menten összefossák magukat, ha kopogtat valaki az ajtón. Két valamennyire értelmes férfi karaktert sikerült megírni, a nők viszont kivétel nélkül idegesítőek lettek. Minden esetre a sci-fi része működik és a befejezés is jól sikerült, szóval egyszeri nézésre mindenkinek ajánlom.

 
dulkap   2015. 01. 21.

0

Nem rossz az elképzelés, ám a kivitelezés nem igazán sikerült. Gyakran értelmetlen történet vezetés (azért egy áramszünet még nem a világvége...) és kicsit zavaros megoldások. Szerencsére nem nyújtották el a játékidőt, így bőven nézhető kategória, de... több»


 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Érdekes és izgalmas történet, igen elgondolkodtató. Többszöri megnézésre is alkalmas.

 
rbernadett   2015. 04. 24.

0

Kis költségvetésű film létére, ami tulajdonképpen végig csak egy házban játszódik elég jól sikerült alkotás. Az elképzelés ha nem is annyira egyedi, mindenképp érdekes. Azt, hogy ennek a megtörténte mennyire lehetséges, arról már lehetne vitatkozni.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

0

A film egy elég szűk réteget szippant csak be. Számomra nem volt akkora durranás. Lassan csöpögtették az infókat. A vége meg a szokásos nesze semmi fogd meg jól.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

Egy ismerősöm ajánlott a filmet. Nem egy szokványos történet az biztos. Némileg gondolkodásra sarkallja a nézőt és hagy némi teret neki. Itt a befejezésre gondolok.

 
VvV   2018. 11. 23.

0

Az eleje elég unalmas a filmnek. Maga a történet érdekes is lehetett volna.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

0

Díjazom magát az ötletet, mert az nem volt rossz, de nem volt elég kerek a történet. Nem sok minden derült ki a miértekről, meg a vége is az a tipikus mindenki gondol amit akar fajta.

 
hsanya182   2015. 05. 16.

1

Kis költségvetésű sci-fi, főleg a párbeszédeken van a hangsúly. Az ötlet végül is nekem teccett. Laza esti baráti összejövetelről indul a film, aztán kezdődik a para :) Szerintem elég realisztikusan jelennek meg a furcsaságok... A film elég zavaros ... több»

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Elsőre nem tetszett a film. éreztem, hogy túl van rajongva, viszont egyáltalán nem olyan jó. Leginkább az emberek értelmetlen viselkedése zavart és az ,hogy hipp hopp rájönnek mivel is állnak szemben. Mindezek nagyot rontottak az egész képen. Az volt... több»

 
Lonka   2017. 07. 24.

0

Nem dobtam tőle egy hátast. Igazából az ötlet is sántít, kicsit erőltetett és a vége meg szokás szerint nincsen neki, mert azt minek is mindenki gondoljon, amit akar.

 
Timcsi   2019. 03. 05.

0

Aki szereti a különleges, picit misztikus történeteket, annak egészen biztosan elnyeri a film a tetszését.

 
Greeta   2017. 12. 09.

0

Még Sebestyén Balázs ajánlott a rádióban és mivel hasonló filmek jönnek be neki, mint nekem ezért adtam neki egy esélyt. Picit kidolgozatlan a film, mire történne benne valami vége lesz.

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

0

Kissé gyenge kivitelezésben dolgozták fel az egyébként nagyon érdekes sztorit. Emlékeztet a Háromszög című filmre, csak az minőségibb munka. Mindenesetre érdemes megnézni ezt is.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Nem egy első kategóriás film , de megéri egyszer megnézni . A sztori nagyon érdekes, izgalmas az események kibontakozása , és van min gondolkodni is bőven .

 
wirwil   2015. 05. 01.

0

Jó az alap, csak kissé kaotikussá válik, amikor derülnek ki a dolgok. SPOILER Már a néző sem látja át, hogy most éppen kit is néz és az honnan is jött... nem lehet tudni, hogy most épp melyik lakásban vagyunk és a benne lévő alakok épp ide tartozna... több»

 
macskulare   2015. 06. 11.

0

Újabb alacsony költségvetésű sci-fi tör a "Találmány" babérjaira. Egy átlagos baráti összejövetelről szól azon a napon mikor egy üstökös elhalad felettük. Majd kezdődnek a bonyodalmak és kezdődhet az agyalás most végül is ki kivel van?! Képzelj el eg... több»

 
holnaputan   2017. 01. 15.

0

Nekem is az jutott az eszembe, hogy az ötlet érdekes, de valahogy unalmasra sikeredett, illetve amikor beindulna a történet és kibontakozhatna a film vége lett.

 
krazucsi   2016. 09. 17.

0

Elsőre talán kissé nehezen érthető és követhető film, ami egész idő alatt képes fenntartani a figyelmet. Nekem nagyon tetszett és biztosan meg fogom még nézni a jövőben.

 
Quinlan   2015. 09. 04.

0

Zseniális film, kötelezően többször nézős! Iszonyatosan jó, aki szereti az elgondolkodtató izgalmas filmeket, azoknak bátran tudom ajánlani. Engem elszórakoztatott és néhol még meg is nevettetett.

 
pottyospanna   2015. 03. 14.

0

Szerintem ez egy nagyon jó film! Néha kapkodtam a fejem, hogy akkor most ki is van kivel, de aztán szépen felépítették a sztorit és az izgalmak is szépen fokozóadtak.