Az első felében ráncoltam a homlokom, hogy már megint beleválasztottam a "tutiba", de a második felétől kifejezetten jó volt! Számomra az egyetlen negatívum az Daniel Brühl irritáló személye volt!
Jó kis film.Igaz történeten alapszik,amit a szereplők remekül játszanak el.Emma Wattson alakítását külön kiemelném.Nem bántam meg,hogy ezt a filmet választottam.
Watson remek alakítást hozott, már miatta megéri megnézni a filmet, ami egyébként azért nem lett túl erős, de egy próbát érdemes lehet tenni vele.
Pattanásig feszült film az első másodperctől kezdve, levegőt is alig mertem venni. Egy olyan világba kalauzolja el anézőjét a film, amelynek sosem kellett volna léteznie a valóságban.
Egyedi hangulatú. izgalmas dráma. Modern film, képi világát tekintve is magával ragadó. Misztikus elemeket is tartalmazó, karakteres film karakteres szereplőkkel.
Véletlenül akadtam rá a filmre és téma alapján képtelen voltam eldönteni, vajon tetszeni fog-e. Ugyanis sok hasonló témája filmet láttam már, amik nem nyerték el a tetszésemet. A kolónia azonban zseniális. Nem mellesleg igaz történet az alapja, ami számomra különösen fontos.
Nagyon megfogott a film hangulata, hiteles, szókimondóan nyers, valós. A színészi válogatás kitűnő. Mondanivalója megfogja a nézőt, és sokáig bennünk marad a nyoma.
A film valós történeten alapszik, ettől méginkább nehéz feldolgozni a látottakat. Elgondolkodtató, megindító film, rendkívül jó színészi játékkal. Mindenkinek érdemes megnézni a filmet, nem okoz csalódást.
A világtól teljesen elzárt közösséget tárja elénk a film, közösségnek saját törvényei vannak, amelyeket a Bibliából fakadnak.A norvég színész tehetségének köszönhetően ez egy nagyon remek feszült thriller.
Csak ismételni tudom az előttem levő hozzászólókat, a film teljes hosszában izgalmas, feszültséggel teli. Egy percig nem fogsz unatkozni.
Nagyon jó film volt. Az eleje kicsit nehezen indult, aztán végül az egész film alatt izgultam, lerágtam az összes körmöm, főleg a végén. :) Érdemes megnézni.