Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69
Filmadatlap
 
19
Szereplők
10
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Csapda
 
Norbi   2018. 07. 28.

legújabb vélemény

Nagyon megható lehetne a történet és valamennyire az is volt, de valahogy nem hittem el az egész helyzetet. Ez a megmentem a szeretteimet bármi áron őtőle nem volt számomra hihető...

 
hsanya182   2015. 05. 18.

Ez egy nagyon tanulságos átérezhető akció-krimi! Az önfejű apa megpróbál a segítségét nem kérő fián segíteni úgy, hogy jó menő válallkozó üzeltemberként, piszkos drog maffiás ügyekbe is hajlandó felelőtlenül belesodródni. Mindenekelőtt fián akar segíteni, és ezt megteszi minden áron, belemegy a kormány kis játékaiba, és még hazudni is hajlandó! Nem gondol bele, hogy ezzel egyre jobban belefolyik családja is a drogmaffiába, ahonnan nagyon nehéz lesz a kiszállás...Nagyon jók a szinészek és a drámai szál. Többszörnézős film! :)


 
indingo   2017. 11. 26.

Nagyon vérszegény film. Összecsapott a története, meg csak úgy beépülünk a drogbandába mi a kis egyéni vállalkozók senkinek sem gyanús a dolog. Dwayne Johnson szinkronja meg botrányosan rossz volt.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

A leírás alapján izgalmasabb történetnek tűnt. Rocktól is többet vártam. Nem egy nagy történet, nem túl izgalmas kiszámítható befejezéssel. Egynek elment.

 
deneslau   2016. 05. 13.

Szeretem Rock filmjeit, bár mindegyik egy kaptafa, mégis nem tudom őket megunni, mindben van izgalom és pörgés, fordulatok és jó vágások, akciók, poénok. Bírtam a nyomozónős, ütős jeleneteket és a befejezést is.

 
Adepto   2016. 01. 25.

Nem a legjobb filmje Dwayne Johnsonnak, de egyszer érdemes megnézni. Nem mondanám, hogy teljesen kiszámíthatalan (sokszor elég tipikus amerikai filmes eszköztárral dolgozik), vagy hogy a legjobb akciójelenetek vannak benne. Mindezek ellenére egészen élvezhető és Rock rajongóinak kötelező.

 
Mr. Z   2015. 06. 15.

Meglepő akció film volt ez. Azonban ez pozitív értelemben értendő hisz ritkaság számba megy amiben azért tanulság is van. Ezen kívül Dwayne nagyon jól hozta az apafigurát. Több ilyen kellene.

A film összbevétele 57 824 674 dollár volt (imdb.com).

 

57,9 millió dollár volt az összbevétele.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A film valós eseményeken alapul, konkrétan azon az eseten, amikor James Settembrino beköpött más kábítószer-kereskedőket az ügyészeknek, annak érdekében, hogy alacsonyabb büntetést vívjon ki a fiának.

(rbernadett)
 

A filmet egy a PBS-en bemutatott dokumentumfilm ihlette, ami azt mutatta be, hogy az Amerikai Egyesült Államokban bevezetett droggal kapcsolatos törvényi változások hogyan teszik lehetővé a bűnösök számára, hogy szinte minimális büntetést kapjanak, ha beköpik a társaikat.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.