Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Csapda (2013)

Snitch
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
41
Képek
1
Videók
Csapda

Galéria (41)

Dwayne Johnson

Videók (1)

 
elekm90   2021. 06. 01.

legújabb vélemény

0

Tök jól indult a film, kifejezetten izgalmas az alapfelállás, illetve tetszett az is, hogy inkább volt krimi, mint egy lövöldözős akciófilm. Dwayne Johnsont alapvetően bírom, és nagyjából hozta is a karaktert, de olyan szintén félre lett castingolva,... több»

 
hsanya182   2015. 05. 18.

2

Ez egy nagyon tanulságos átérezhető akció-krimi! Az önfejű apa megpróbál a segítségét nem kérő fián segíteni úgy, hogy jó menő válallkozó üzeltemberként, piszkos drog maffiás ügyekbe is hajlandó felelőtlenül belesodródni. Mindenekelőtt fián akar segí... több»

 
indingo   2017. 11. 26.

0

Nagyon vérszegény film. Összecsapott a története, meg csak úgy beépülünk a drogbandába mi a kis egyéni vállalkozók senkinek sem gyanús a dolog. Dwayne Johnson szinkronja meg botrányosan rossz volt.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

0

A leírás alapján izgalmasabb történetnek tűnt. Rocktól is többet vártam. Nem egy nagy történet, nem túl izgalmas kiszámítható befejezéssel. Egynek elment.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Nagyon megható lehetne a történet és valamennyire az is volt, de valahogy nem hittem el az egész helyzetet. Ez a megmentem a szeretteimet bármi áron őtőle nem volt számomra hihető...

 
uniterra   2021. 02. 18.

0

Nem is lenne amerikai akciófilm, ha az autó már a legkisebb koccanástól jól fel nem robbanna. Ez már nevetséges, nem unják még? Egy tipikus akció-bűnügyi film. A család bajban, apuci helyrepofoz mindent, hagyva némi hullahegyet maga után.

 
deneslau   2016. 05. 13.

1

Szeretem Rock filmjeit, bár mindegyik egy kaptafa, mégis nem tudom őket megunni, mindben van izgalom és pörgés, fordulatok és jó vágások, akciók, poénok. Bírtam a nyomozónős, ütős jeleneteket és a befejezést is.

A film összbevétele 57 824 674 dollár volt (imdb.com).

 

57,9 millió dollár volt az összbevétele.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A film valós eseményeken alapul, konkrétan azon az eseten, amikor James Settembrino beköpött más kábítószer-kereskedőket az ügyészeknek, hogy alacsonyabb büntetést vívjon ki a fiának.

(rbernadett)
 

A filmet egy a PBS-en bemutatott dokumentumfilm ihlette, ami azt mutatta be, hogy az Amerikai Egyesült Államokban bevezetett, droggal kapcsolatos törvényi változások hogyan teszik lehetővé a bűnösök számára, hogy szinte minimális büntetést kapjanak, ha beköpik a társaikat.

(rbernadett)