45% 117 szavazat
Csillagközi invázió 3.

Csillagközi invázió 3.

Starship Troopers 3: Marauder
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Johnny Rico ezredes visszatér csapata élére egy titkos küldetés erejéig, melynek célja, hogy megmentsen néhány, a távoli OM-1-es bolygón rekedt katonát. Egyetlen reménységük az új és régi típusú bogarak ellen az a "Martalóc" nevű fejlett fegyvertechnológia, amely egyben a Föderáció árulója ellen is megoldást jelenthet. Ahogy Lola Beck kapitány és csapata a túlélésért küzd az ellenséges vidéken, lassan kezdenek ráébredni, hogy az OM-1-es bolygón valami nagyon nincs rendben: a bogarak birtokában ezúttal olyan fegyver is van, amely elpusztíthatja az egész emberiséget.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Dél-afrikai Köztársaság
Premier: 2008.07.19.
 
2016.11.04 nemeth2

legújabb vélemény

Nem hozza az előző részek hangulatát majdhogynem szánalmasnak nevezném, de jó volt látni újra Johhny Ricot, régi nagy kedvenc! :D Sajnos ennek a résznek a megvalósítása sem jött be annyira!

0
 
2016.02.11 philboy

Hogy érted h jobb? Nem jobb. Ez egy fos. És nem bírom, h tök jó rendezők átcsapnak gagyiba. És konkrétan itt ez van. Nem bánom h megnéztem, unatkoztam, de nekem az előző részek jobban ejöttek, már ha lehet ilyet mondani. A műfajon belül ez azért mindenképpen gyengus.

0
 
2015.07.28 gandalf01

Annak ellenére, hogy ez egy tipikusan B kategóriás mozi, sikerült valami olyan hihetetlen egyveleget kikutyulni a hozzávalókból,, h szinte nézhetőnek mondható. Az előzőekhez képest jobb.

0
 

A Marauder páncélozott harci ruhák és a "Q-Bomb" (eredetileg "Nova Bomb") Robert Heinlein eredeti regényében szerepelnek, és csak ebben a filmben tűnnek fel először. Sok rajongó csalódott volt, hogy a páncél nem jelenik meg az első filmben.Szerző: Thibo84

#1