Derült égből fasírt 2: A második fogás

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

2015.06.16 cunci

Amennyire tetszett az első rész, annyira nem fogott meg a második. Szerintem kár volt ennyire ragaszkodni a folytatáshoz. A történet bár nem annyira eredeti és meglepő mint az első részben de mégis magával ragadó valamilyen szinten. De valami mégis hiányzott belőle. Mindenesetre egyszeri megnézésre alkalmas.

2016.07.28 Homer

Nagyon tetszett ez az animációs film. Nagyon izgalmas és aranyos minden karakter benne. Az első rész is nagy kedvencem volt. Már számtalanszor újranéztem dvd-n. Szinte megéhez rá az ember annyi ételt vonultat fel minden rész. Csodás a zene is.

2016.02.04 Cirmici

Egy valamit mindenki fogadjon meg: Éhesen senki se nézze meg!!!! Bár olyan jó a képi ábrázolás is, hogy szerintem jól lakottan is belebele kívánnánk. Nyami

2015.01.27 Solothor

Nem voltam elájulva a filmtől de összességében nem egy kudarc

2015.02.01 kerilajcsi

Szerintem az első rész sokkal jobb, mint a második. Ez a tudós kicsit unalmas figura. De ettől függetlenül nem rossz film. Az első rész poénjait is megpróbálják elsütni, ami így már nem üt akkorát, inkább erőltetett.

2015.02.28 nitus2006

Egyszer meg lehet nézni, de eszembe se jutna még egyszer. unalmas

2015.03.16 Joachim

Nekem az egészben az tetszett ahogyan főszereplő produkálta magát, szerintem nagyon vicces karakter. A cselekmények néha kicsit fárasztóak, de viccesek. Szerintem jobb, szórakoztatóbb mint az előző rész.

2015.12.12 MASNIMASNI

az első rész is nagyon tetszett, és a másodiktől is azt kaptam amit vártam :) nagyon jó