Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Divat a szerelem!
 
Szorcsik   2016. 12. 02.

Azok akik szeretik a francia vígjátékokat, nem fognak csalódni a Divat a szerelem!-ben, ugyanis tipikus francia vígjáték. Aranyos kis alaptörténet, kis limonádé film, amelyen könnyen kikapcsolódhatunk.

 
csenge   2015. 12. 17.

Remek kis francia vígjáték Fanny Ardant főszereplésével, igazán élveztem. Nem tudnék valójában semmit kiemelni, ami miatt más volna ez a könnyed és romantikus film, mint a napjainkban születő francia alkotások többsége. Szórakozásnak és kikapcsolódásnak igazán kiváló!


 
nikla113   2015. 12. 05.

Egyszer simán nézhető, laza kis francia vígjáték. Maga az alaptörténet szerintem elég sokat ígért, de a megvalósítás talán már kevésbé volt erős. Mindenesetre nem akarok panaszkondi, a könnyed francia komédiák kedvelői nem járnak majd rosszul.

 
DóRi   2015. 08. 29.

Szerettem ezt a filmet! Bárgyúan egyszerű a történet, igazán remek a szereposztás és úgy egészében minden egyben volt. A kertész szerepében játszó Elmosnino pedig az egyik kedvenc színészem - kisugárzásával játszik; meg sem kell szólalnia és mozdulataival, mimikájával mégis beszél.

Fanny Ardant
Fanny Ardant
Eric Elmosnino
Fanny Ardant
Laurent Stocker
Marina Hands
Eric Elmosnino
Laurent Stocker
Marina Hands
Marina Hands
Laurent Stocker
Marina Hands
Fanny Ardant
Eric Elmosnino
Fanny Ardant
Marina Hands
 
Az ördög Pradát visel francia verziójában az asszisztens a kőkemény és goromba, a sztártervező a szórakozott, a középkorú, egyszerű kertész pedig múzsává válik. több»
 
Szerelmes franciaság néhány bátran kemény karakterrel: lehetne operett, romantikus füzet, de most épp filmmé írták. több»
 
A Divat a szerelem egy könnyed nyári vígjáték az igényesebb fajtából: megnézzük egy forró nyári napon, kacagunk rajta párat, aztán a viszont látásra! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.