Csábítunk és védünk

Hot Pursuit

2016.04.22 raczdavidzsolt

A gyaloglásban megfáradt Reese Witherspoon autóba ül és lazít egy kicsit, de vajon saját magán kívül képes-e másokat is szórakoztatni?

2016.02.17 Rayman102

Tényleg nem a legjobb vígjáték bár egyszer szeirintem meg lehet nézni mert annyira nem rossz. Kicsit erőltetett poénok. Hát akcióról meg nem nagyon beszélhetünk.

2016.05.10 deneslau

A filmet moziban kár volt megnéznem , elég lett volna egy unalmas hétköznap délután megnézni, mert nem agy nagy durranás. Nagyon sablonos, de akadnak jó poénok s vices jelenetek. A bénázások és a két csaj játéka feldobja a filmet valamennyire de a sztori elég silány.

2015.06.16 cunci

Nekem nagyon nem tetszett, mert Közepesnél jobb szórakozást sehol sem nyújt, talán 2 jó poén van az egész játékidő alatt, szerencsére másfél óra sincs az egész. Annyi klisét sikerült a sztoriba olvasztani, hogy az is kérdéses számomra, volt-e egyálta... Több

2015.05.16 inemeth

Eszméletlen ütős, poénos jelenetek vannak benne, például a nyugdíjas kirándulóbuszos rész nagyon ott van! Jó a páros. Witherspoon szinkronja nem volt az igazi, de Vergaraé mindent vitt. Főleg a nyerítése :-)

2015.06.07 pindurcat

Bírtam a filmet, egy -két gyenge poén volt csak benne, ami kissé erőltetettnek hatott. Jó párost alakítottak, mutatott újat a film. Tetszett a dinamikája, fordulatai.

2015.05.30 Akodako

Csalodas volt a film. szerintem vétek volt mozivászonra vinni . Gyenge, elcsépelt es erőltetett poénokkal teli semmitmondó vígjáték gyenge színészi alakítással.

2015.06.29 macikutya

Egyáltalán nem tetszett ez a film. A Csábítunk és védünk semmi olyat nem tartalmaz, amit ne láttunk már volna korábban, de mégsem sikerült egy élvezhető filmet összerakni a készítőknek. Az alaptörténetet ezerszer láttuk már a legkülönfélébb leosztásb... Több

2015.10.20 J.Fatime

Jajj ez pont nekem való igazán vicces csajos vígjáték. Imádtam ahogy a két főszereplő hős oda oda lökik a poénokat egymásnak azt bizonygatva,hogy ki a viccesebb színész :D Jó volt, jól szórakoztam. Imádom Reese Witherspoont olyan aranyos a karaktere.

2015.06.30 bigi

Alapból, már csak a címből kiindulva is katasztrofális, mert ügye ezt már el lőtték a Beépített szépség alcímeként. Összességében a Csábítunk és védünk egy azon filmek közül, melyet feltehetően csak a két színésznő rajongói élveznek majd... de ők is ... Több

2015.11.24 S.Marika

Nekem nagyon tetszett,vicces volt jókat nevettem Reese karakterén ahogy bénázott mint zsaru. Nah mondjuk Sofia magyar hangja azzal az erőltetett akcentussal szörnyű volt inkább beszélt volna normálisan. Szerintem érdemes megnézni egyszer minimum,de én már másodjára néztem :)

2016.01.05 Kellangy

Könnyed, egy estés mozi, nagy benyomást nem tett rám, volt némi szórakoztatás benne, de inkább erőltetettnek tűnt. Annak ajánlom, aki "csak" kikapcsolódni akar, nagy eseményekre ne számítson.

2016.08.22 Macika

Átlagos, sablonos vígjáték, körülbelül ezt vártam. Egyszer nézhető, laza film, ami nyújt egy lájtos kikapcsolódást, de semmi extra. Ellazító, könnyed, egyszerű film.

2015.11.26 Niki88

Szuper volt akcióban és poénokban dús film. Reesenek klassz a karaktere és a maga módján még Sofia is vicces volt ahogy cipelte a bőröndben a cipőit orbitális magassarkúban az tetszett :)