Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
26
Szereplők
Vélemények
10
Képek
Videók
Drakula
 

A Christopher Lee által hordott palást (amelynek az értékét kb. 50 ezer dollárra becsülték) még az 1970-es években eltűnt, s csak 2007-ben, egy londoni jelmezbolt éves leltárán került elő. Még a Drakulát eljátszó színésszel is felvették a kapcsolatot, hogy igazolja a ruhadarab eredetiségét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Leszámítva a különféle pisszegéseket és vicsorgásokat, a filmbéli Drakula csak és kizárólag Jonathan Harker karakteréhez beszél.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Christopher Lee sokat panaszkodott a filmben használt kontaktlencséjére. Állítása szerint nemcsak fájdalmas volt a viselete, hanem az is, hogy szinte semmit nem látott bennük (pl. az egyik jelenetben, amikor egy vámpírnő felé futott, simán elrohant egy kamera mellett, mert nem vette észre).

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.