Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Egy igaz ügy
Sean Connery
Sean Connery
Kate Capshaw
Sean Connery
Laurence Fishburne
Sean Connery
Sean Connery
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
 
Berto49   2019. 06. 29.

legújabb vélemény

Bűnös vagy ártatlan?

A régi iskola hangulatos krimije három remek alakítással. A korábbi James Bond – kiöregedve a szuperügynök szerepéből – egy bölcs tanárembert játszott, aki a halálbüntetés esküdt ellensége. Minden képességét bevetve küzd egy halára ítélt megmentéséért, csakhogy másként alakulnak az események. Nem vagyok rasszista, de ha egy igazán rosszarcú fekete színészt kíván a cselekmény, a legjobb választás Laurence Fishburne. Meg kell hagyni, remekül játszik, a szemét zsaru karakterét az arcán hordozza, de aztán rájön a néző, hogy beleesett a kinézet csapdájába. Elsőként kellett volna megemlíteni Ed Harris nevét. Amit a rövid jelenléte alatt művelt, az legalább egyenértékű Anthony Hopkins dr. Lecter al... több»

 
rbernadett   2015. 10. 07.

Izgalmas film és még fordulatok is vannak benne, bár a történet nem annyira egyedi.


 
Hakker   2018. 04. 04.

Nem rossz film. A végén a csavar nem tetszett annyira, jobban szeretem a Grisham féle filmeket. Ennél a filmnél túl egyszerű, kézenfekvő megoldások voltak.

 
Amanda   2018. 11. 11.

Nagyszerű színészi alakításokkal egy igazán jó film. Mai napig többször is szívesen megnézem

A film összbevétele 36 853 222 dollár volt (imdb.com).

 

Hope Lange utolsó mozi filmje.

(VFTS)
 

Bobby Earl Ferguson szerepét eredetileg Will Smith-nek szánták.

(rbernadett)
 

Sean Connery azért, hogy játszhasson ebben a filmben, visszautasította I. Edward király szerepét A rettenthetetlen című filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.